Újépítésű Ingatlanok


AZ ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLANOKRÓL

Az ingatlanpiac minden rezdülésre nagyon érzékenyen reagál. A környezeti adottságok (hitel megjelenése lakossági és projektfinanszírozási oldalon; alacsony betéti kamatok; állami támogatások; illeték kedvezmények) hatására a korábbi állóvíz és gyenge kereslet után kijelenthetjük: erősödik az ingatlanpiac.


Leginkább azokon a területeken tapasztalható ez a mozgás, amelyek valóban kiemelkedő lokációnak számítanak. A belvárosban az árak gyakran elérik vagy már meg is haladják a válság előtti árszintet, azonban csak olyan beruházásokban, ahol valóban minőségi munkát végeznek minden téren.

 

A vevők egyre növekvő igénye a minőségien kivitelezett, a megfelelő energetikai besorolással rendelkező ingatlanokra és ezzel összefüggésben a fejlesztők igényessége is fontos tényezővé vált az eladhatóság szempontjából.

 

Egy új fejlesztés piacra kerülése során, egyre több vevő hajlandó újra alaprajzról vásárolni, mert tisztában vannak vele, ha nem kötik le időben az ingatlant, később nem tudják megvenni, a nagy kereslet miatt vélhetően elkel.

 

Korábban is hasonló volt az újépítésű piac pszichológiája, és most újra kiéleződött, hogy adott területen, meghatározott értékhatárhoz kötik a vevők a kockázatvállalási hajlandóságukat.


ÚJÉPÍTÉS A DUNA HOUSE-NÁL


Az újépítésű ingatlanok:

 

  • fejlesztési tanácsadását és támogatását,
  • projekt menedzsmentjét,
  • központi koordinálását,
  • értékesítés támogatását

a Duna House központban tevékenykedő divíziónk látja el.

 

A Duna House Franchise hálózat országosan közel 1500 újépítésű fejlesztésben értékesítetett már ingatlanokat, jelenleg is számos projekt értékesítésében működünk közre országszerte.

 

A Hitelcentrum Kft. segítséget nyújt mind beruházói, mind vevői oldalon. Kapcsolatban állunk a hazai bankokkal, a fellelhető hitelkonstrukciók elérhető rajtunk keresztül. Gyakran kedvezőbb feltételeket tudunk biztosítani a hitel felvétel során (az általunk lebonyolított ügyletek mennyisége miatt).

 

A banki hitelelbírálás során az is segíthet, ha egy elismert piaci szereplő, a Duna House áll az érétkesítés mögött.

 

Ha Ön újépítésű ingatlant vásárolna vagy fejlesztene, kérjük olvassa el további részletes tájékoztatónkat az alábbi linkekre kattintva:

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.