GYIK

?Mennyi a bérbeadási Jutalék?

A Duna House-nál területtől függően, nettó 1-1,5 havi bérleti díjnak megfelelő megbízási díjat kérünk az ingatlan bérbeadása esetén.

 

?Kivel tudok megbízast kötni?

Több lehetőséget is kínálunk:

 

Akár honlapunkon keresztül is kiválaszthatja Önnek szimpatikusnak tűnő egyik értékesítőnket, őt közvetlenül fel tudja hívni. Ez estben érdemes egy, az eladó, kiadó ingatlanhoz közel eső irodában dolgozó kollégánkat választani.

 

Jelentkezhet itt, honlapunkon keresztül is. Amennyiben ezt a megoldást választja, rövid időn belül hívni fogja Önt egy kollégánk.

 

Személyesen is fel tudja keresni bármely Duna House irodánkat.

 

Amennyiben Ön ismeri bármely kollégánkat, nyugodtan felkeresheti, mert,bár területi rendszerben dolgozunk, értékesítőink mindenhol vehetnek fel megbízást személyes kapcsolat esetén.

 

?Kell molinót raknom  az ingatlanra?

Természetesen nem kötelező, azonban kiváló lehetőség kínálkozik a molinó révén.

 

Mivel a mi kollégánk telefonszáma lesz kiírva a molinóra, az ügyfelek nálunk fognak jelentkezni, tudjuk őket előminősíteni, tájékoztatni az eladó, kiadó ingatlan adatairól, képeket, alaprajzot mutatni és csak abban az esetben zavarni Önt, ha ügyfelünk részére tényleg érdekes az ingatlan.

 

Így egy molinó nem jár több fejfájással az Ön számára, de növeli a kiadás esélyét. A molinó természetesen cégünk költsége. 

 

?Mit tehetek, ha esetleg nem  vagyok elégedett a szolgátatás minőségével?

 

Országosan több mint 1400 kollégánk áll ügyfeleink rendelkezésére, ezért előfordulhatnak olyan esetek, hogy 1-1 értékesítőnk nem dolgozik az Ön által elvárt módon.

 

Fontos kihangsúlyoznunk, hogy igyekeztünk úgy kialakítani rendszerünket, hogy maga a rendszer pótolja az esetlegesen előforduló értékesítői hiányosságokat. Vehetjük példaként, hogy minden Megbízást aktiválás előtt az iroda értékesítési vezetőjének kell ellenőriznie, valamint, hogy aktiválás után 1-1 ingatlan értékesítésén több mint 1400 kollégánk dolgozik, nem csak a Megbízást kötő értékesítőnk. 

 

Amennyiben mégis úgy érezné, hogy az Ön számára nem volt megfelelő a szolgáltatásunk vagy kollégánk nem tartotta be a Duna House Etikai Kódexét, kérjük írjon nekünk és mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban orvosoljuk a helyzetet, adott esetben akár úgy, hogy új kollégát bocsájtunk az Ön rendelkezésére.

 

Nagyon fontos, hogy Ön maximálisan elégedett legyen szolgáltatásunkkal, mivel számunkra az Ön ajánlása a leghatékonyabb marketing eszköz.

 

?Ha kiadok egy ingatlant, kell lakásbiztosítást kötnöm?

Biztosítást kötnie természetesen bérbeadásnál nem kötelező, de mivel gyakorlatilag idegen kezébe adja nagy értékű vagyontárgyát, érdemes megfontolnia a biztosítás kötést.

 

Az alábbi linken megtekinheti kedvezményes lakásbiztosítási ajánlatunkat.


 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.