A bérbeadás folyamata

 

1Megbízáskötés

Megbízáskötésnél kollégánk minden esetben fényképeket és alaprajzot készít az ingatlanról, felveszi az ingatlan paramétereit, a bérléssel kapcsolatos kiadásokat stb., melyek bekerülnek adatbázisunkba.

 

2Megbízás aktiválása a Duna House adatbázisban

Az ingatlan aktiválásáról automatikusan értesülnek azon potenciális, regisztrált ügyfeleink, akik azonos keresési paraméterekkel várnak ingatlanra.

 

Bármely ingatlanirodánkban dolgozó kollégánk kínálhatja az Ön ingatlanát az általa leghatékonyabbnak ítélt hirdetési felületeken, így nem csak a megbízott értékesítőtől függ a sikeres bérbeadás.

 

Ingatlana automatikusan megjelenik honlapunkon, ahol havi, közel 200 000 egyedi látogató keresi a számára megfelelő albérletet.

 

3Az ingatlan mutatás

Ingatlanát csak olyan bérlőknek fogjuk mutatni, akiket már minősítettünk és tudjuk, hogy az Ön tulajdona megfelelhet nekik. Mielőtt személyesen megtekintenék az ingatlant, megismertetjük ügyfeleinkkel az ingatlan paramétereit, megmutatjuk a fotókat és a pontos alaprajzot.

 

Célunk, hogy kizárólag olyan bérlők nézzék meg az Ön kiadó ingatlanát, akiknek az tényleg megfelelő lehet.


4A bérbeadás lezárása

Mivel az ingatlan kiadása egy idegennek bizalmi téma, minden esetben Ön dönt arról, hogy az általunk közvetített bérlő megfelelhet-e, ezután kell csak szerződést kötnie.

A bérleti szerződésre minden esetben az Ön által preferált vázlatot használjuk, de ha Önnek még ilyen nincs, a Duna House által javasolt vázlattal segítünk, és ha igényli, az ingatlan birtokbaadásában is segítségére leszünk. Pl. birtokbaadási jegyzőkönyv a pontos mérőórák állásaival.


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.