NÁLUNK MINDEN IGÉNY TALÁLKOZIK

Minden évben egyre több és több elégedett ügyfélnek segítünk megoldani ingatlan- és hitelügyeit. A Duna House 2015-ben közel 12.000 sikeres ingatlanügyletet bonyolított. Köszönjük a bizalmat! 16 pontba gyűjtöttük, miért hisszük, hogy ingatlan eladásának legjobb módja, ha a Duna House Kizárólagos Megbízását választja!

 

1KEDVELNEK ÉS BÍZNAK BENNÜNK 

A Duna House hazánk legismertebb ingatlan- és hitelközvetítő franchise hálózata.*

 2EREDMÉNYEINK IGAZOLNAK MINKET 

Ingatlanközvetítői múltunknak köszönhetően évről évre egyre több ügyfél fordul hozzánk. 2015-ben közel 12.000 sikeres ingatlanügyletet bonyolítottunk. Büszkék vagyunk eredményességünkre!

 

 3EGYÜTTMŰKÖDÜNK A PIACCAL 

Ha Kizárólagos Megbízást köt velünk, bármely ingatlanközvetítő iroda eladhatja az Ön ingatlanát! Közel 900 ingatlanos partner csatlakozott Ingatlan Megosztó Rendszerünkhöz (IMR), akik a nálunk meglévő kizárólagos ingatlan portfóliót ugyanúgy ajánlhatják ügyfeleiknek, mint a mi kollégáink.

 

 

 

 

​ 4FELTŰNŐBB MEGJELENÉS  

 

A Kizárólagos Megbízású ingatlanoknak kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk egyes hirdetési és ingatlanportálokon, köztük az egyik leghatékonyabb oldalon, a dh.hu-n is.

 

 

 

 

 

5ÓVJUK MEGBÍZÓINKAT 

Kollégáink minden ingatlanmutatásra elkísérik a vevőjelöltet. Ha külsős ingatlanközvetítő szeretné mutatni az ingatlant, kollégánk akkor is részt vesz a megtekintésen.

 

 

 

6JUTALÉK NÉLKÜL

Ha van olyan érdeklődő, akinek lehet, hogy el tudná adni az ingatlant, nem probléma. Kizárólagos Megbízás kötése esetén meg tudja jelölni azon személyeket név szerint, akik ha megveszik ingatlanát, Önnek nem kell jutalékot fizetnie.

 

 

 

7DÍJAZZUK BIZALMÁT 

​Nálunk a Kizárólagos Megbízás jutaléka kedvezőbb, és ezen ingatlanok eladása lényegesen hatékonyabb, mint a nem kizárólagos Megbízású ingatlanoké.

 

 

 

 8RUGALMASAK VAGYUNK

​Amennyiben meggondolja magát és mégsem kívánja értékesíteni az ingatlant, úgy bármikor kérheti a Megbízás szüneteltetését.

 

 

 

 

9MEGFELEZZÜK JUTALÉKÁT 

Az IMR rendszeren keresztül az ingatlanosokkal is megosztjuk jutalékunkat, ugyanígy ha Önnél jelentkezett egy vevő és nem mi mutattuk az ingatlant, a jutalék 50%-a Önt illeti!

 

 

 

10KÉPZETT SZAKEMBEREK

A mai feléledt piacon nem könnyű egy ingatlan aktuális piaci értékét meghatározni, szükség van szaktudásra. Közel 15 éves közvetítői múlt és közel százezer sikeres ingatlan tranzakció után érthető, hogy mi valós szaktudással és megbízható információkkal szolgálunk.

 


Töltse le Ön is a Duna House Barométert ingyenesen a dh.hu/barometer oldalról!

 

 

 

11ÖN DÖNT

Gyakran előfordul, hogy egyszerre több vevő is szeretné megvásárolni ugyanazt az ingatlant. A Kizárólagos megbízásnál egy személy kezeli a beérkező ajánlatokat, így segítjük Önt a kialakult licit lebonyolításában.

 

 

 

12ÁTLÁTHATÓSÁG

Az ügyfeleink számára létrehozott online felület, a MyDH segítségével nálunk végigkísérheti az értékesítési folyamatot. Ezen láthatja az online érdeklődéseket, ingatlan mutatásokat és a beérkező ajánlatokat egyaránt.

 

 

 

13ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KEDVEZMÉNNYEL 

A Tanúsítvány készíttetésének díja Kizárólagos Megbízás esetén kedvezőbb, mint nem kizárólagos Megbízás esetén.

 

14EREDMÉNYESSÉG 

A fentiekben felsorolt előnyök összeadódnak! Ennek az az eredménye, ha Kizárólagos Megbízást köt velünk, akár 3-szor nagyobb hatékonysággal értékesítjük ingatlanát!

 

 

 

15DUNA HOUSE PRIME 

Válogatott, prémium kategóriás ingatlanok közvetítése különös figyelmmel, külön értékesítési csapattal és külön weboldallal, csak nálunk! www.dhprime.hu

 

 

 

163 IN 1

Az Ön ingatlanát rajtunk keresztül a SMART Ingatlan és az Otthon Centrum hálózata is tudja értékesíteni. A Duna House hálózat Kizárólagos Megbízású ingatlanjai áttöltődnek a fenti két hálózat adatbázisába. Az Ön Megbízása így mindhárom cég nyilvános weboldalán is megjelenik.

 


 

*mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában az 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.

 

 

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.