A bérlés folyamata

1Igényfelmérés és kereső paraméter megállapítás

Első lépésben piaci tapasztalatunkat használva segítünk megállapítani, hogy milyen ingatlan paraméterek jöhetnek szóba az Ön számára. 

 

Az igényfelmérés során (a leggyorsabb, legkörültekintőbb módszer, ha személyesen befárad valamelyik irodánkba) közösen nézzük át adatbázisunkat, így képet alkothat a piaci kínálatról és hogy milyen kiadó ingatlan paraméterek felelhetnek meg Önnek leginkább.

 

Ha Ön konkrét ingatlanra jelentkezik, természetesen van arra lehetőség, hogy igényfelmérés nélkül is megtekintse azt, de javasoljuk, hogy utólag mindenképp egyeztessen kollégánkkal, mert tapasztalataink azt mutatják, hogy rendkívül fontos, hogy a bérlő képbe kerüljön a releváns kiadó ingatlan típusokkal és árakkal.

 

Egy kiadó ingatlan megtekintése előtt minden esetben próbálunk minél több információt adni Önnek az ingatlanról, hogy minél hatékonyabbá tegyük a bérlés folyamatát. Ez alól csak egy kivétel van, ha már kollégánkkal jó pár kiadó ingatlant megnéztek együtt és olyan személyes kapcsolatba kerültek, hogy értékesítőnk pontosan ismeri az Ön igényét. Ez esetben javasolhat Önnek olyan ingatlant megtekintésre, melyről előzetesen nem adta át az összes információt.  

                  
2Az ingatlan(ok) megtekintése


Kollégánk a megtekintéshez időpontot egyeztet Önnel és a kiválasztott ingatlanokat minden esetben személyesen fogja megmutatni, Megtekintési Tanúsítvány aláírása után. Amennyiben valamely ingatlant megfelelőnek találja, elindulhat a bérlési folyamat.

 

3A Bérleti Szerződés aláírása

Amikor megtaláltuk a megfelelő kiadó ingatlant, végig kísérjük Önt a Bérleti Szerződés aláírásáig. A Bérleti Szerződés mintáról az ingatlan tulajdonosa dönt, de Önnek természetesen van lehetősége felvetni bármilyen módosítási javaslatot, ha szükségesnek látja azt.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.