Rekordokat döntöget a Duna House

Már a tavalyi, eddigi – ingatlanpiaci forgalom alapján - leggyengébb évben is sikerült rekordeladási hónapokat produkálnia a Duna House hálózatának, az idei év még ezt is felül tudta múlni. Az első két hónap, benne a végtörlesztés hatásával természetesen a teljes szektornak kedvezett. Érdekesebb talán az, amely ez után következett. Míg a kisebb versenytársak úgy nyilatkoznak, hogy „esünk vissza a 2011-es szintre”, addig a DH adatai erre hónapról-hónapra rácáfolnak. A forgalom idén májusban a 2011-es havi átlag felett zárt közel 20%-kal, s ha ebből kivesszük a végtörlesztés miatt érintett november-december hónapokat, akkor ez a növekedés meghaladta a 23%-ot is.

Mindez azt jelzi, hogy a Duna House hálózatának és értékesítői számának növekedése mellett nőtt a bizalom is és ezzel együtt tovább növekszik a vállalat piaci részesedése is.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.