Rekordokat döntöget a Duna House

Már a tavalyi, eddigi – ingatlanpiaci forgalom alapján - leggyengébb évben is sikerült rekordeladási hónapokat produkálnia a Duna House hálózatának, az idei év még ezt is felül tudta múlni. Az első két hónap, benne a végtörlesztés hatásával természetesen a teljes szektornak kedvezett. Érdekesebb talán az, amely ez után következett. Míg a kisebb versenytársak úgy nyilatkoznak, hogy „esünk vissza a 2011-es szintre”, addig a DH adatai erre hónapról-hónapra rácáfolnak. A forgalom idén májusban a 2011-es havi átlag felett zárt közel 20%-kal, s ha ebből kivesszük a végtörlesztés miatt érintett november-december hónapokat, akkor ez a növekedés meghaladta a 23%-ot is.

Mindez azt jelzi, hogy a Duna House hálózatának és értékesítői számának növekedése mellett nőtt a bizalom is és ezzel együtt tovább növekszik a vállalat piaci részesedése is.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Szia Judit! (Hegedűs Judit, Debrecen) Szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit tőled kaptam a lakásvásárlás során. Azt gondoltam pedig, hogy ez hosszú hónapokig elhúzódik majd, míg megtaláljuk a megfelelő lakást, és jogilag is rendezzük a dolgot, de nagyon kellemesen csalódtam, és ezt neked köszönhetem! Sok sikert kívánok a továbbiakban, és az én ajánlásomra bármikor számíthatsz"

— Erika, Debrecen