Rekordokat döntöget a Duna House

Már a tavalyi, eddigi – ingatlanpiaci forgalom alapján - leggyengébb évben is sikerült rekordeladási hónapokat produkálnia a Duna House hálózatának, az idei év még ezt is felül tudta múlni. Az első két hónap, benne a végtörlesztés hatásával természetesen a teljes szektornak kedvezett. Érdekesebb talán az, amely ez után következett. Míg a kisebb versenytársak úgy nyilatkoznak, hogy „esünk vissza a 2011-es szintre”, addig a DH adatai erre hónapról-hónapra rácáfolnak. A forgalom idén májusban a 2011-es havi átlag felett zárt közel 20%-kal, s ha ebből kivesszük a végtörlesztés miatt érintett november-december hónapokat, akkor ez a növekedés meghaladta a 23%-ot is.

Mindez azt jelzi, hogy a Duna House hálózatának és értékesítői számának növekedése mellett nőtt a bizalom is és ezzel együtt tovább növekszik a vállalat piaci részesedése is.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.