Díjazzuk a kreativitást

Az ingatlankínálat nagy része ma már a hirdetési újságokról áttevődött az on-line felületekre. Nem elég azonban jelen lenni az ingatlanportálokon, hiszen – mint minden kereskedelmi és szolgáltató tevékenységben igaz – nem mindegy, hogy egy lezárult tranzakcióra mekkora reklámköltség esik. A Duna House 2011-ben meglepte a közvetítői szektort, amikor legnagyobb hálózatként egy teljes évre kivonult egy ismert ingatlanportálról. Az ok egyszerű volt, egyéb kreatív online megoldásokkal gazdaságosabban lehetett ügyfelet találni. A gazdaságos üzemeltetés pedig végeredményben mindenki érdeke, hiszen az árazást sem terhelik a felesleges kiadások.

Az interneten látható módon jelen lenni mára már rendkívül összetett feladat lett. Elég például a közösségi oldalakat említeni, amely újra összekuszálta a reklámpiacot. Ennek a vonulatnak egy szórakoztatóbb ágát igyekszik a Duna House úttörőként kipróbálni, amikor negyedmillió forint fődíjazású videó pályázatot indított. A vírusvideó használata ebben a szektorban a tengerentúlon igen népszerű, ott már nagyon komoly alkotásokat találni, hatalmas nézettségi és megosztási számokkal. A pályázat részvevői feltehetően azok a fiatalok lesznek, akik mára már egyre nagyobb számban egyébként is napi szinten használják – akár a telefonjuk – kameráját. A tartalmi megkötés az adott három témában rendkívül tág, így lehetőség van a meghökkentő, egyedi témaválasztásra is. Egy izgalmas, érdekes próbálkozás, érdemes lesz tehát követni a pályázati eseményeket.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.