Díjazzuk a kreativitást

Az ingatlankínálat nagy része ma már a hirdetési újságokról áttevődött az on-line felületekre. Nem elég azonban jelen lenni az ingatlanportálokon, hiszen – mint minden kereskedelmi és szolgáltató tevékenységben igaz – nem mindegy, hogy egy lezárult tranzakcióra mekkora reklámköltség esik. A Duna House 2011-ben meglepte a közvetítői szektort, amikor legnagyobb hálózatként egy teljes évre kivonult egy ismert ingatlanportálról. Az ok egyszerű volt, egyéb kreatív online megoldásokkal gazdaságosabban lehetett ügyfelet találni. A gazdaságos üzemeltetés pedig végeredményben mindenki érdeke, hiszen az árazást sem terhelik a felesleges kiadások.

Az interneten látható módon jelen lenni mára már rendkívül összetett feladat lett. Elég például a közösségi oldalakat említeni, amely újra összekuszálta a reklámpiacot. Ennek a vonulatnak egy szórakoztatóbb ágát igyekszik a Duna House úttörőként kipróbálni, amikor negyedmillió forint fődíjazású videó pályázatot indított. A vírusvideó használata ebben a szektorban a tengerentúlon igen népszerű, ott már nagyon komoly alkotásokat találni, hatalmas nézettségi és megosztási számokkal. A pályázat részvevői feltehetően azok a fiatalok lesznek, akik mára már egyre nagyobb számban egyébként is napi szinten használják – akár a telefonjuk – kameráját. A tartalmi megkötés az adott három témában rendkívül tág, így lehetőség van a meghökkentő, egyedi témaválasztásra is. Egy izgalmas, érdekes próbálkozás, érdemes lesz tehát követni a pályázati eseményeket.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.