Új elnökségi tagot választott a Magyar Franchise Szövetség

A Magyar Franchise Szövetség 2020. szeptember 10-én megtartott elnökségi ülésén Máté Ferencet, a Duna House Group vezérigazgató- helyettesét választották meg a Szövetség új elnökségi tagjává. 

A Duna House Kelet-Közép Európa legnagyobb ingatlanközvetítő cégcsoportjaként eddig is aktív fejlődést mutatott franchise modelljével, aminek köszönhetően 2019-ben elnyerte a legdinamikusabban fejlődő franchise hálózat díját a Szövetségtől. „A Magyar Franchise Szövetség új elnökségi tagjaként azért fogok dolgozni, hogy bármelyik szövetségi tag számára elérhető legyen az a tudás, aminek segítségével tőzsdére léptünk, és hogy milyen lépéseket kellett megtegyünk ahhoz, hogy a Duna House Group mára Kelet-Közép Európa első számú ingatlanközvetítő hálózata legyen.” – nyilatkozta megválasztás kapcsán Máté Ferenc, a Duna House vezérigazgató- helyettese. 

Máté Ferenc a közgazdasági tanulmányait (MSc.) a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végezte. 2005-ben pedig megszerezte a nemzetközi könyvvizsgálói végzettséget (ACCA, 2011-től FCCA), 2009-től pedig magyar okleveles könyvvizsgáló.

2001–2003-ig a PricewaterhouseCoopersnél senior associate pozícióban dolgozott. 2003-tól a marketinggel, kereskedelemmel és ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Promix cégcsoport gazdasági igazgatója, majd operatív igazgatója lett. 2008-ban saját tanácsadó céget alapított, amely számviteli folyamatok ellenőrzésével, üzleti tervezéssel és befektetési tanácsadással foglalkozott, ahol egyik legfontosabb partnere a Duna House cégcsoport volt. 2009-ben csatlakozott a Duna House vállalatához, a cégcsoport pénzügyi igazgatójaként és több leányvállalat ügyvezetőjeként. 2015-től a Duna House Group igazgatósági tagja, 2016 június óta pedig vezérigazgató helyettesi pozíciót tölt be, amelynek keretében a cégcsoport magyarországi tevékenységeinek üzleti vezetését végzi. Pénzügyi igazgatóként Máté Ferenc irányításával lépett tőzsdére a Cégcsoport 2016-ban.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.