Írisz Ház

Természetközeli, városi! Ezekkel a jelzőkkel jellemezhető legtalálóbban a Duna House új projektje, a XIII. kerületi Írisz Ház.

 

A társasház a XIII. kerület zöldövezeti, csendes részén épül. A remek közlekedési adottságoknak köszönhetően a város bármely pontja könnyedén elérhető a lakók számára. A Rákos-patak mindössze néhány perc sétával elérhető, mely kedvelt terület a futók és kutyasétáltatók körében, de azok is örömöt lelhetnek benne, akik csak egy laza sétára vagy egy kis kikapcsolódásra vágynak egy nehéz nap után. A környéken emellett számos óvoda, iskola, bank, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség biztosított. A Duna Pláza és a Westend City Center is szórakozási és vásárlási lehetőségek széles kínálatával várja a fiatalokat és idősebbeket egyaránt.

 

Az Írisz Ház 43 lakása 4 emeleten kap helyet, a pinceszinten teremgarázs, a földszinten zárt parkoló kerül kialakításra. A sajátos, „U” alakú elrendezés benapozott zöldfelületet biztosít. A földszinti lakások saját kertet is kapnak, de a többi lakó számára is biztosított közös zöldterület. A déli tájolásnak köszönhetően a lakásokba sok napfény áramlik.

 

Széles lakásválasztékunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb otthont.

 

A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön értékesítőinknél vagy a 06-1-444-5131-es telefonszámon!


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.