Írisz Ház

Természetközeli, városi! Ezekkel a jelzőkkel jellemezhető legtalálóbban a Duna House új projektje, a XIII. kerületi Írisz Ház.

 

A társasház a XIII. kerület zöldövezeti, csendes részén épül. A remek közlekedési adottságoknak köszönhetően a város bármely pontja könnyedén elérhető a lakók számára. A Rákos-patak mindössze néhány perc sétával elérhető, mely kedvelt terület a futók és kutyasétáltatók körében, de azok is örömöt lelhetnek benne, akik csak egy laza sétára vagy egy kis kikapcsolódásra vágynak egy nehéz nap után. A környéken emellett számos óvoda, iskola, bank, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség biztosított. A Duna Pláza és a Westend City Center is szórakozási és vásárlási lehetőségek széles kínálatával várja a fiatalokat és idősebbeket egyaránt.

 

Az Írisz Ház 43 lakása 4 emeleten kap helyet, a pinceszinten teremgarázs, a földszinten zárt parkoló kerül kialakításra. A sajátos, „U” alakú elrendezés benapozott zöldfelületet biztosít. A földszinti lakások saját kertet is kapnak, de a többi lakó számára is biztosított közös zöldterület. A déli tájolásnak köszönhetően a lakásokba sok napfény áramlik.

 

Széles lakásválasztékunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb otthont.

 

A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön értékesítőinknél vagy a 06-1-444-5131-es telefonszámon!


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.