Fontos információk ügyfeleink számára

Ügyfeleink és kollégáink egészsége és biztonsága érdekében szeretnénk néhány hasznos információra és szigorúbb szabályozásra felhívni a figyelmüket. Felelős vállalatként tesszük mindezt azért, hogy a lehető legbiztonságosabb módon tudjuk ügyfeleink ingatlanügyeit segíteni ebben a helyzetben is:

  • Kollégáink egykapus rendszerben használják ki az országos hálózat nyújtotta előnyöket, ügyfeleinknek elég csak egy kollégánkkal találkozni, rajtuk keresztül tudnak minden ügyet intézni.
  • Javasoljuk a telefonos és online kapcsolattartást, a jogszabályi megfelelőség betartása mellett miden üzleti folyamatunkat igyekszünk elektronikus útra terelni.
  • Szigorúbb és szélesebb körű előminősítési folyamatot vezetünk be, megkímélve így mind az eladói mind a vevői oldalt a felesleges találkozóktól.
  • Megbízóinkat és ügyfeleinket is kérjük, hogy a személyes találkozókon (ingatlanmutatás, ügyvédi aláírás stb.) csak a tényleges döntéshozók, aláírók vegyenek részt.
  • Kollégáinknak és ügyfeleinknek is javasoljuk az udvariassági szokások megváltozott rendjének bevezetését. Kerüljük a kézfogást, illetve sűrű és alapos kézmosással, fertőtlenítéssel védekezzünk a vírus terjedése ellen.
  • Irodáink nyitva tartásáról minden esetben tájékozódjanak a weboldalon feltüntetett telefonszámon.

A Duna House hálózatának egyik legfontosabb értéke az ügyfélközpontúság. Hiszünk abban, hogy felkészült szakértőink minden esetben tudnak segíteni, kérjük bármilyen kérdés esetén keresse kollégáinkat bizalommal!

Irodáink elérhetősége: https://dh.hu/irodaink


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.