Dinamikus fejlődés itthon és a régióban is

A Duna House cégcsoport közel 300 irodával és több mint 2500 ingatlan, - és hitelpiaci szakértővel van jelen Európában

A Duna House ingatlanközvetítő hálózata lett a Legdinamikusabban fejlődő Franchise hálózat Magyarországon, derült ki a Magyar Franchise Szövetség tegnap esti díjkiosztó gáláján. Az országos hálózat a tavaly elért hazai fejlődésével érdemelte ki az elismerést, ami mellett januárban a lengyelországi tevékenységénél is további bővülést jelentett be a cégcsoport, az ATG hitelközvetítő felvásárlásával.  

Magyarországon az elmúlt 5 évben közel 50 irodával bővült a Duna House hálózata, így erősítve az országos lefedettségét az ingatlanközvetítői piacon. Jelenleg több mint 160 irodával állnak ügyfeleik rendelkezésére az ingatlanközvetítés, a pénzügyi termékek közvetítésének és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások piacán. „Az ingatlanpiac robbanásszerű növekedése a vállalkozói lehetőségeket is erősítette az elmúlt években, amelynek köszönhetően az irodaszámunkban csak a tavalyi évben 26%-os növekedést tudtunk elérni.” – nyilatkozta Szemler Tamás, a Duna House Franchise igazgatója. „A jelenlegi ingatlanpiacon számos növekedési potenciált látunk a gazdaságilag fejlődő vidéki kis- és nagyvárosok tekintetében, valamint a dráguló fővárosi lakásárak miatt a Budapesthez közeli agglomerációs településeken. A jelenlegi átrendeződés a legerősebb és legismertebb hálózatoknak jelent üzleti előnyt, így 2020-ban is további növekedést tervezünk értékesítői létszámban és irodaszámban egyaránt. Az ingatlanügyleteknél a szakértői segítség felértékelődését érzékeljük legyen szó lakáseladásról, vagy az ehhez kapcsolódó hitelügyletekről.”

Lengyelország nagyobb fokozatba kapcsolt

A Duna House Group a Metrohouse Franchise 2016. évi felvásárlásával lépett be a lengyel piacra, 2018. novemberében tovább erősítette jelenlétét a GoldFinance akvizíciójával, amely után januárban jelentette be a cégcsoport az újabb hitelpiaci szereplő felvásárlását.  Az ATG csatlakozása komoly lépést jelent a Duna House Group lengyelországi hitelpiaci pozíciójának megerősítésében. A januári ügylet lezárásával, a cégcsoport égisze alatt több mint 700 hitelszakértő fog dolgozni Lengyelországban, akik folytatják a szoros együttműködést a cégcsoport ottani, Metrohouse ingatlanközvetítő hálózatával. A Duna House lengyelországi csoportja így több mint 120 Metrohouse és GoldFinance irodával, valamint több mint 1 300 ingatlan és hitelszakértővel áll az ügyfelek szolgálatára.

Az ATG a lengyel piac meghatározó hitelközvetítője, közvetített hitelvolumenének értéke 2019. első három negyedévében több mint 52 milliárd forint tett ki. A felvásárolt cég ügynöki tevékenységre szakosodott, a jelzáloghitelek mellett üzleti szolgáltatásokkal és biztosításokkal is foglalkozik.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.