Dinamikus fejlődés itthon és a régióban is

A Duna House cégcsoport közel 300 irodával és több mint 2500 ingatlan, - és hitelpiaci szakértővel van jelen Európában

A Duna House ingatlanközvetítő hálózata lett a Legdinamikusabban fejlődő Franchise hálózat Magyarországon, derült ki a Magyar Franchise Szövetség tegnap esti díjkiosztó gáláján. Az országos hálózat a tavaly elért hazai fejlődésével érdemelte ki az elismerést, ami mellett januárban a lengyelországi tevékenységénél is további bővülést jelentett be a cégcsoport, az ATG hitelközvetítő felvásárlásával.  

Magyarországon az elmúlt 5 évben közel 50 irodával bővült a Duna House hálózata, így erősítve az országos lefedettségét az ingatlanközvetítői piacon. Jelenleg több mint 160 irodával állnak ügyfeleik rendelkezésére az ingatlanközvetítés, a pénzügyi termékek közvetítésének és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások piacán. „Az ingatlanpiac robbanásszerű növekedése a vállalkozói lehetőségeket is erősítette az elmúlt években, amelynek köszönhetően az irodaszámunkban csak a tavalyi évben 26%-os növekedést tudtunk elérni.” – nyilatkozta Szemler Tamás, a Duna House Franchise igazgatója. „A jelenlegi ingatlanpiacon számos növekedési potenciált látunk a gazdaságilag fejlődő vidéki kis- és nagyvárosok tekintetében, valamint a dráguló fővárosi lakásárak miatt a Budapesthez közeli agglomerációs településeken. A jelenlegi átrendeződés a legerősebb és legismertebb hálózatoknak jelent üzleti előnyt, így 2020-ban is további növekedést tervezünk értékesítői létszámban és irodaszámban egyaránt. Az ingatlanügyleteknél a szakértői segítség felértékelődését érzékeljük legyen szó lakáseladásról, vagy az ehhez kapcsolódó hitelügyletekről.”

Lengyelország nagyobb fokozatba kapcsolt

A Duna House Group a Metrohouse Franchise 2016. évi felvásárlásával lépett be a lengyel piacra, 2018. novemberében tovább erősítette jelenlétét a GoldFinance akvizíciójával, amely után januárban jelentette be a cégcsoport az újabb hitelpiaci szereplő felvásárlását.  Az ATG csatlakozása komoly lépést jelent a Duna House Group lengyelországi hitelpiaci pozíciójának megerősítésében. A januári ügylet lezárásával, a cégcsoport égisze alatt több mint 700 hitelszakértő fog dolgozni Lengyelországban, akik folytatják a szoros együttműködést a cégcsoport ottani, Metrohouse ingatlanközvetítő hálózatával. A Duna House lengyelországi csoportja így több mint 120 Metrohouse és GoldFinance irodával, valamint több mint 1 300 ingatlan és hitelszakértővel áll az ügyfelek szolgálatára.

Az ATG a lengyel piac meghatározó hitelközvetítője, közvetített hitelvolumenének értéke 2019. első három negyedévében több mint 52 milliárd forint tett ki. A felvásárolt cég ügynöki tevékenységre szakosodott, a jelzáloghitelek mellett üzleti szolgáltatásokkal és biztosításokkal is foglalkozik.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.