Celeblak szeptember - Kaley Cuoco

Hírességként is ütközhet nehézségbe egy ingatlaneladás, legalábbis az Agymenők sztárja jelentős veszteség árán próbálkozik kis kastélyának értékesítésével. Az ingatlanügyleten mintegy 600 000 dollárt veszítene, hiszen jelenleg 4,9 millió dollárért hirdeti a Khloé Kardashiantól 5,5 millióért vásárolt luxusvillát. A mediterrán stílusú épület 740 négyzetméteres, amelyben 6 háló és 8 fürdő kapott helyet.

A falak a legtöbb helyiségben különleges mintázatot, burkolatot kaptak, sőt, sok helyen még a mennyezetre is alkalmazták ezt a dekorációt. Az eklektikus stílusú nappali különlegességét az ékszerre emlékeztető bútorok és a mennyezetből vastag köteleken lógó hintaszék bohém együttese adja. A lakás egyediségét fokozzák a különféle dizájn csillárok és további kiegészítők.

A hálószobákban sem spóroltak a mintákkal és a színekkel, mindegyik szoba saját színvilágot és berendezést kapott, saját fürdőszoba természetesen mindegyikhez tartozik. A házban kialakítottak továbbá két tv szobát: egy nappalira hajazót és egy komplett mini mozit.

A kertben kültéri konyha, bárpult, nagy étkező kapott helyet, és természetesen nem hiányozhat a sztárok otthonának kötelező felszerelése, a medence sem.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.