Celeblak november - Zooey Deschanel

A novemberi celeblakban Zooey Deschanel otthonába fogunk bepillantani, akit sokan az 500 nap nyár című filmből ismerhetnek.  A színész-énekesnő majdnem 6 millió dollárért árulja a partmenti, Cape Cod stílusban épült kaliforniai otthonát, amely a népszerű Manhattan Beach környékén található.

 

Az ingatlant még korábban, közösen vették rendező férjével, Jacob Pechenikkel, akivel azóta szétváltak útjaik. A háromemeletes rezidencia nagyjából 450 négyzetméter, amihez 5 háló és 5,5 fürdőszoba tartozik. A lakhelyhez kapcsolható jelentős fejlesztésekhez sorolható, hogy biztosítva van a szemközti bejáró egy új kerítéssel és egy lezárható kapuval, teljesen lecserélték a korábbi fapadlót, kibővítették a konyhát fehér márvány pultokkal és új dizájner elemekkel.

Két vendégszobának van külön fürdője, kettő másik, osztozik egy Jack ’n’ Jill stílusú fürdőszobán, amelynek a padlócsempéjén az „I love you so much” felirat olvasható. Az épület legnagyobb hálószobája tágas teret biztosít, amelyhez tartozik egy privát erkély, egy elválasztott edzőterem vagy dolgozó szoba, egy beépített gardrób és egy teljesen modernizált vintage stílusú fürdőszoba.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.