Celeblak május - Camila Cabello

Ugyan szívének fele Havannában maradt, az énekesnő egyre inkább kötődik Amerikához. A kubai születésű popsztár nemrég 3,4 millió dollárért vásárolt egy 4 hálós és 4 fürdős, 330 négyzetméteres, mediterrán stílusú villát Hollywoodban.

A villát 1977-ben építették, ám azóta több felújításon is átesett. A legtöbb hollywoodi ingatlanhoz hasonlóan utcai fekvésű, ám mégis elszeparált a külvilágtól, köszönhetően a homlokzat nagy részét árnyékoló fikuszoknak. A főbejárat üvegajtaját biztonsági kamerával őrzik.

Az előtér homokszínű csempével borított, amellyel kellemes kontrasztot alkot a nappali ébenfa burkolata. A formális étkező a konyhából közelíthető meg, de a kisebb étkezések magánál a konyhapultnál ülve is lebonyolíthatók. A konyha rozsdamentes eszközökkel felszerelt, a lámpatestek pedig különleges dizájnt kaptak. A földszinten hatalmas üvegfelületek biztosítják a kapcsolatot az udvarral, ezzel is tágítva a teret. Az ingatlanhoz tartozó kert ugyan kicsi, ám minden fontos elem megtalálható benne, mint a medence, egy külső konyha-étkező és nappali.

A hálószobák az emeleten kaptak helyet, mindegyikhez tartozik saját fürdőszoba is, saját hálószobájuk pedig még kandallóval is díszített. Ezen felül van még egy plusz helyiség, ami dolgozóként vagy egy negyedik hálószobaként is használható a jövőben.

A szomszédban pedig olyan sztárok laknak, mint például Adam Lambert, Nicole Nightly és Roger Taylor.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.