Celeblak július - George R.R. Martin

George R.R. Martin annak ellenére, hogy multimilliárdos sztáríró, meglehetősen visszafogott épületben él Új-Mexikóban, Sante Fe-ben. Az épület szerény külsejéből meglehetősen nehéz megítélni, hogy a világhírű sorozat, a Trónok harca alkotója él benne.

 

Tény, hogy az írónak vannak más ingatlanjai is az említett úton, de amikor azt kérdezték tőle miért nem él egy menő középkori várban, amihez felvonóhíd tartozik, a várárokban robot sárkányokkal, akkor R.R. Martin azt mondta, hogy nem szeretné, hogy a hírnév a fejére nőjjön.

 

 

Egyedül az otthonában található könyvtárszoba árulkodik arról, hogy nem egy hétköznapi emberről van szó. A kétszintes – a helyi építési szabályok mellett csak ilyen magas lehet - toronyban épített könyvtárban az író művei mellett, láthatóak művei szereplőinek miniatűr változatai, amelyeket vastag, az általa kitalált nemesi családok címereivel felcímkézett üvegablakok védenek a külső hatásoktól.

 

 

A híres író egyébként Bayonne-ban, New Jerseyben nőtt fel, meglehetősen szerény családi körülmények között és mindigis arra vágyott, hogy elhagyja szülővárosát. Elmondása szerint nem azért, mert rossz hely lett volna, a maga módján szép volt, hanem azért, mert szegények voltak és soha nem mentek sehova. Úgy tűnik ezzel már nincs problémája az írónak, hosszú évek óta várják rajongói, hogy befejezze The Winds of Winter, a jég és tűz dala könyvsorozat utolsó előtti részét, de elmondása szerint a könyvével és az abból készült sorozattal kapcsolatos folyamatos utazások miatt nem tudja befejezni, ugyanis nem fog nemet mondani ezekre az utazással egybekötött felkérésekre. 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.