A gazdasági növekedéssel együtt fejlődik Hatvan

A főváros és a vidéki nagyvárosok után már a kisebb településeken is érzékelhető az ingatlanárak emelkedése, derül ki a Duna House friss közleményéből. A vidék iránti növekvő kereslet kiszolgálása érdekében nyitott irodát a Duna House Hatvanban. A település helyben is számos lehetőséget kínál és idén bejelentett beruházásai erős jövőképet mutatnak, de azok számára is ideális választás lehet, akik bár Budapesten dolgoznak, hajlandók többet ingázni.

2018 első két negyedéve között mintegy 17 százalékot nőtt a hatvani ingatlanok átlagos eladási ára, a négyzetméterárak esetében pedig még ennél is nagyobb mértékű (25%) volt az emelkedés. A KSH adatai szerint a városban 2018 közepére már a 200 ezer forintot is meghaladta az átlagos négyzetméterár.

Ez a mértékű növekedés a környező nagyobb településekhez viszonyítva is jelentős. Tavaly év elejéhez képest az első félév végére Gyöngyösön csupán néhány százalékos árnövekedés történt, Jászberényben 15 százalékot emelkedett a négyzetméterár, míg a gödöllői árváltozás felülmúlta a hatvanit, ugyanis egy negyedév alatt közel 30 százalékot nőttek az árak.

„Növekvő keresletet és egyre emelkedő árakat tapasztalhatunk Hatvanban és környékén, és úgy véljük sok lehetőséget tartogat ez a terület a jövőben is. Számos nagyvállalat jelentett be fejlesztéseket, bővítéseket, aminek köszönhetően megnövekedett munkaerőáramlásra számítunk, ami további ingatlanpiaci felfutást eredményezhet.” – nyilatkozta Tóthné Ujvári Rita, a héten megnyitott Duna House Hatvan ingatlaniroda franchise partnere. „Sokak számára vonzó lehet a fővárosi nyüzsgésből egy nyugodt településre költözni, ahol az árak is sokkal barátibbak. A helyi adottságok is változatosak, de Budapest is könnyedén elérhető, így a költözés miatt a korábbi munkahelyet sem kell feladnia senkinek, bár a szokásos agglomerációs településekhez viszonyítva több időt vesz el az ingázás” – tette hozzá a franchise partner.

A Duna House most nyílt irodájának címe: Hatvan, Grassalkovich út 3.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.