Vállalkozó, vagy szívesen belevágna egy saját bizniszbe, de jó lenne hozzá egy bevált üzleti modell?

A Duna House-nál olyan franchise partnereket keresünk, akik értik a piacot, a marketing fontosságát, és – ahogyan küldetésünk is tartalmazza – szenvedélyük az ingatlan.

 

Szeptemberben a forbes.hu portálon Szalay Kinga franchise igazgatóval megjelent interjú kiválóan összefoglalja céljainkat, kérjük pillantson bele:

 

„A 2003-ban indult hálózat ma már számtalan, az ingatlanközvetítéshez kötődő szolgáltatást is kínál a hitelfelvételtől az energetikai tanúsítványon át a lakástakarékpénztár értékesítésig. A cég a piacon egyedüliként volt képes arra, hogy a válság ideje alatt is 8-10 százalékkal növekedjen. 129 irodájuk csaknem fele a fővárosban és környékén található. Az elmúlt évek után – amikor is a részvények tőzsdei bevezetése és a lengyel piacra lépés jelentették a fő irányokat – most ismét a franchise partneri kör bővítése került fókuszba.

Változtattak is ennek menetén. Az eddigi területi alapú megkötést – amikor is egy-egy körzetben csupán egyetlen partner tudott kizárólagos jogot kapni az iroda megnyitására – idén feloldották, ezáltal felszabadultak például olyan budapesti területek, amelyre sokan várnak. Az új stratégiának köszönhetően a korábban elérhetetlen körzetek újra megnyíltak.

 

Kiket várnak?

Partnereik köre már most is széles: van, aki az ingatlan szakmából érkezett, más mezőgazdasági hátterű, de ügyvéd is akad köztük. „Sikeres franchise partnerünk az tud lenni, aki hisz az üzleti modellünkben és követi azt. Nagyon innovatívan gondolkodunk, próbálunk a piac előtt járni, ezért fontos, hogy partnerünknek dinamikus vállalkozói szemlélete legyen, értse a piacot, a marketing fontosságát.” A Duna House célcsoportja az olyan vállalkozók köre, akiknek széles az ismeretségi hálója és jó a megítélése. Előny az értékesítésben szerzett tapasztalat – legyen szó akár autó márkakereskedőkről, építési vállalkozókról vagy éppen jogászokról.

 

„Olyan fiatal vállalkozókat is várunk, akik egyedül félnek belevágni új dologba. Hiszen nálunk kipróbált üzleti modellt kapnak amellyel, ha szorgalmasan dolgoznak, sikerre van ítélve a vállalkozásuk”

 

Ami a szervezeti hátteret illeti, jellemzően kft-vel célszerű rendelkezniük a jelentkezőknek, ennek keretén belül tudják megvásárolni a franchise jogot és elindítani az irodát.

 

Beszállás!

Az induláshoz szükséges befektetés mértékét tekintve mintegy három millió forinttal lehet számolni az irodahelyiség megnyitása kapcsán. Ezen túl a belépési díj régiótól függően 500 ezer és 5 millió forint (plusz ÁFA) között mozog. Tervezni kell még az oktatási költségekkel – értékesítői, sales vezetői, és moduláris képzéseket is kínálnak.

 

„Adunk egy jó receptet, de azt meg is kell tudni főzni. A Duna House üzleti modell használata mellett az iroda sikere azon múlik, van-e jó értékesítési vezetője, aki lehet a partner, de lehet másvalaki is”. 

Egy négyhónapos vezetőképző program során pedig a résztvevők képet kaphatnak a szakmáról: attól kezdve, hogy miképpen kell egy ingatlant behozni a rendszerbe, az értékesítő toborzáson keresztül az irodavezetésig mindent megtanulhatnak.


A cégnél nagyon fontosnak tartják, hogy minőségi partnereik legyenek, akik hosszú távon gondolkodnak, biztonságos befektetést keresnek, ahol a befektetett összeghez képest igen magas profitot érhetnek el. Ennek érdekében minden részletet átbeszélnek a jelentkezőkkel és üzleti tervet is kérnek.

 

 

 

„A piac most csúcson van, és még jó ideig így is marad. Nekünk a tranzakciószám a lényeg, és ez most nagyon magas. Ha valamikor, most érdemes beszállni!”

 

Az eredeti cikk teljes terjedelmében itt olvasható: 

https://forbes.hu/tamogatoitartalom/van-egy-jo-receptunk-de-azt-meg-is-kell-tudni-fozni/

 


ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG! VISSZAHÍVÁST KÉREK!

 

 

 1. TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

  Ismerjen meg minket! Szeretettel látjuk egy kötetlen beszélgetésre!
   
 2. MINDENNEK ALAPJA A BIZALOM!

  Az első személyes konzultáción kölcsönös bemutatkozás után részletesen tájékoztatjuk a csatlakozás feltételeiről, készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire, bemutatjuk Önnek, hogy miben vagyunk mások, mint versenytársaink. Célunk, hogy minél jobban megismerjük egymást és Ön minél objektívebb képet kapjon a lehetőségekről. 
   
 3. ISMERJE MEG A SZÁMOKAT!

  A második személyes megbeszélésen segítünk az adott területre/városra vonatkozó üzleti terv kialakításában, hogy biztos alapokra építhesse vállalkozását! Tapasztalataink alapján leendő partnerként részletes információkat kap az induláskor, a későbbiekben felmerülő költségekről és megtérülésről! A piaci számok mellett ekkor megismerheti a franchise szerződés részleteit is!
   
 4. LÉPJEN BE VELÜNK A DUNA HOUSE VILÁGÁBA!

  Leendő partnereinknek lehetőséget biztosítunk irodalátogatásra, beszélgetésre franchise partnereinkkel, hogy objektív képet kapjanak a mindennapi működésünkről. Partnereink véleményéről honlapunkon többet is olvashat. A franchise szerződés aláírását követően segítjük leendő irodájának kiválasztásában, berendezésében, elindítjuk Önt a sikerhez vezető úton.
   
 5. A RECEPTET AZ ÖN KEZÉBE ADJUK!

  Értékesítési és oktatási osztályunk segíti Önt irodája beindításában, a leendő kollégák toborzásában és szakmai felkészítésében.


Közvetlen elérhetőségük: +36-30-630-3006; franchise@dh.hu

 

 


Keressen, informálódjon, kérje tájékoztató anyagunkat, telefonon a +36-1-555-2222-es számon, online az [email protected] címen, vagy ismerjük meg egymást személyesen!


Nálunk minden igény találkozik!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.