Franchise partnereink véleménye

 

Hornung Áron, Franchise partner, Pécs

"2008 novemberében csatlakoztam a Duna House csapathához. Előtte 5 évig  újautók eladásával foglalkozó cég értékesítési vezetőjeként dolgoztam,ahol több autószalon irányítása tartozott hozzám. A váltás  legfőbb oka a piaci helyzet alakulása volt és mondhatom a legjobb időben a legjobb helyre sikerült kerülnöm.

Azonnal észrevettem a hatalmas lehetőséget, ami az ingatlanközvetítői szegmensben rejlik. Először Budapesten kezdtem dolgozni, mint értékesítő, de 2009 májusában már irodavezető lettem a pécsi Király-ház irodában, ahol abban az évben sikerült a pécsi irodák között az elsőnek lenni, 2010-ben pedig országos versenyben kétszer is dobogósok lettünk. Az iroda eredményességét a nagyon jó csapatnak, a folyamatos munkának és a Duna House központ által nyújtott támogatásnak köszönhetjük. Szeretném az irodai vezetést és a sikereknek még sokáig a részese maradni."


Hajdu Zsófia, Franchise partner, Budapest, XIX. kerület

"2010 májusa óta vagyok büszke tagja a Duna House-nak. Mivel előtte is évekig emberekkel foglalkoztam, így nem okozott megerőltetést a váltás, maradtam ugyanaz, aki voltam. A válság évei alatt minden ügyfelemért elmentem a végletekig, és mindent megtettem azért, hogy a maximumot hozzam ki otthonuk eladásából, vagy akár az első lakás megvásárlásából. Igyekezetemet folyamatos siker övezte, és elég hamar bebizonyosodott, hogy jó döntést hoztam, amikor szakmát váltottam: A 2011. évi országos versenyben 7. helyezést értem el, a 2012-es, valamint a 2013-as évet pedig az 5. helyen zártam.

2013 végén megnyitottam saját irodámat is a Duna House-on belül a XIX. kerületben, így immáron már büszke Franchise partnerként tekintek vissza a kezdetekre. A csapatommal már néhány hónap után sikerült bekerülnünk a legjobbak közé, mind értékesítői, mind pedig irodai szinten. Ezeket a sikereket nem tudtam volna elérni, ha nincs a Duna House rendszere, és egyedül kellett volna botorkálnom egy járatlan úton, a kitaposott ösvény helyett. Külön ki kell emelnem a profizmust, és az innovációt, amely nélkül sem a válságban, sem pedig utána nem tudtuk volna megőrizni pozíciónkat. A mai napig hiszek abban, hogy a legjobb döntés volt a céget választani, és ebben folyamatosan megerősítenek az értékesítőim, és a hálózat eredményei is."


Páger Mátyás, Franchise partner, Budapest, V. kerület

"Immáron 12 éve, hogy 2006-ban elkezdtem dolgozni a Duna House-nál. A jól felépített, átlátható és tervezhető karrier rendszernek köszönhetően szépen lépkedtem felfelé, míg 4 év értékesítés után sikerült vezetői pozícióba kerülnöm. A cég és az élet adta lehetőségeket megragadva hamar a saját irodámat vezethettem a XIII. kerületi Újlipótvárosban.

Nem egyszerű ezt az összetett szakmát elsajátítani, ami rengeteg olyan készséget is fejleszt, ami az élet más területén is hasznára válik az embernek. Mivel a Duna House az ország egyik leginnovatívabb cége, remek hátteret biztosít számomra a fejlődésre, még így tizenkét év után is! Jelenleg az V. kerületben, a Régi Posta utcában található az irodám, ahol büszkén képviselem a minőségi ingatlanközvetítés szellemiségét, ami az egész hálózatra jellemző."


Tiborcz Zoltán, Franchise partner, Keszthely, Veszprém, Zalaegerszeg

"1995 óta foglalkozom ingatlanokkal. Szombathelyen, egy helyi jónevű cégnél kezdtem el dolgozni és annyira megtetszett az ingatlanozás, hogy 1997-től saját irodát üzemeltettem Szombathelyen egészen 2012 nyaráig. Ekkor érezve a változás szelét és a látva a szakma új kihívásait, határoztam el, hogy csatalakozom a számomra legszimpatikusabb franchise hálózathoz, a Duna House-hoz.

Az elhatározást egy rövid és határozott megegyezés követte, gyorsan kezet ráztunk, ami így utólag is visszatekintve tökéletes döntésnek bizonyult. A zalaegerszegi irodát vettem át és kezdtem el működtetni. Közel 20 éves múlttal nagy magabiztossággal kezdtem a munkába, de hamar rájöttem, hogy rengeteget tud nekem adni egy ilyen profin működő hálózat, mind szakmailag, mind emberileg.

Addig sosem látott gyorsaságot és naprakészséget tapasztaltam, egy hosszú évek óta fejlesztett és folyamatosan megújuló rendszerben alkalmazva. Ami az igazi pluszt adta és ami különösen tetszett, hogy mindig az ügyfél elégedettség az első számú szempont és mindent erre építve folyamatos innováció jellemzi a céget. Mindig a piac előtt járunk, illetve azzal egyidőben, folyamatosan változik a szolgáltatásaink sokrétűsége. Ez behozhatatlan előnyt és egy olyan magabiztosságot ad egy vállalkozónak, ami sikeressé és eredményessé és stabillá teszi. Összefoglalva elmondhatom, hogy úgy érzem a legjobb helyen vagyok, a legjobb fejlődési és előrelépési lehetőségeket látom, amit mi sem bizonyít jobban, hogy azóta már 2 irodát (Zalaegerszeg, Keszthely) működtetünk."


Baráth Norbert, Franchise partner, Debrecen, Csapó utca, Péterfia utca

"2010-ben a gazdasági válság idején, egy kedves ismerősöm, az akkori országos értékesítési vezető invitálására csatlakoztam a Duna House debreceni csapatához, mint értékesítő.


Előtte hosszú éveken át az acélkereskedelemben tevékenykedtem, mint alkalmazott, majd mint vállalkozó, tehát az értékesítésben töltöttem a hétköznapjaimat, ezt egészítette ki a motorsportban betöltött tisztségem. Ezeken a területeken szerzett tapasztalatok és a felbecsülhetetlen értékű kapcsolati tőke a mai napig kiválóan kamatoztatható a versenyszféra ingatlanos ágazatában is.


Az ingatlanközvetítői munka során, igyekeztem minél több gyakorlati tudással felvértezni magam, ezeket egészítettem ki a központ által kínált több tucat szakmai oktatással, mindezek, illetve vezetői ambícióim révén, 2011-ben vehettem át az irodavezetést akkori kiváló mentoromtól, majd irányítottam a debreceni Füredi Kapuban lévő irodát két és fél éven keresztül.


2013 év végén kínálkozott egy visszautasíthatatlan lehetőség számomra, amellyel élve, franchise partnerré avanzsálódva sikerült megnyitnunk első saját irodánkat Debrecen Belvárosában a Csapó utcán, amely fokozatos erősödést és fejlődést mutat, köszönhető mindez a kitartó munkának és szorgalomnak, illetve az ingatlanpiac fokozatos javulásának is.


Hiszem és vallom, hogy ilyen innovatív rendszerben tevékenykedve, a megfelelő keretek között, minőségi és empatikus szolgáltatást nyújtva még több lehetőséget kínál részünkre az ingatlanközvetítés.


Zárszóként mondhatni „jó időben voltam jó helyen” hiszen a csodálatos feleségemen túl (akit itt ismerhettem meg) is megannyi mindent köszönhetek a Duna House-nak!"

Bernei Gergely, Franchise partner, Budapest III., VIII., XIII. és XIV. kerület 
Magyar Franchise Szövetség Év átvevője díj - 2018

"11 éve tevékenykedem a Duna House kötelékében, 10 éve lettem irodavezető és 8 éve sikerült az első franchise irodámat elindítani a Bécsi úton. Azóta 4 másik franchise irodában váltam franchise partnerré, a VIII. kerület belvárosi részén kettő, Zuglóban a Nagy Lajos király útján, továbbá a XIII. kerület kiemelt részén találhatóak az irodáim. 

11 éve a sportpályafutásom befejezését követően értékesítőként kezdtem dolgozni a Duna House-ban, teljesen új életet kezdve. A motivációm és az üzleti szemléletem a töretlen fejlődés és az előrelépési lehetőségek keresése, továbbá a megkapott lehetőségből a lehető legtöbbet kihozni, mint cél. A Duna House egy remek hely arra, hogy ezeket a céljaimat megvalósíthassam, és biztosan állíthatom, hogy bárki elindulhat nálunk ezen az úton, függetlenül a jelenlegi élethelyzetétől és az eddig sikereitől vagy kudarcaitól, itt a lehetőség mindenkinek adott a kiemelkedő sikerre.

Vezetőként célom az, hogy minél több ember életét tudjam jobbá tenni azáltal, hogy ha nálunk dolgoznak meg tudják valósítani azokat a céljaikat vagy vágyaikat - legyen szó anyagiakról, emberi kapcsolatokról, több szabadidőről -  ami által jobb minőségben tudják élni az életüket. Ehhez pedig annyit kell tenniük, hogy ők jobbá teszik minél több ügyfél életét."

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Szia Judit! (Hegedűs Judit, Debrecen) Szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit tőled kaptam a lakásvásárlás során. Azt gondoltam pedig, hogy ez hosszú hónapokig elhúzódik majd, míg megtaláljuk a megfelelő lakást, és jogilag is rendezzük a dolgot, de nagyon kellemesen csalódtam, és ezt neked köszönhetem! Sok sikert kívánok a továbbiakban, és az én ajánlásomra bármikor számíthatsz"

— Erika, Debrecen

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.