Franchise partnereink véleménye

 
Bánáti AndrásBÁNÁTI ANDRÁS

„NEM EGY TERÜLETBEN, HANEM RÉGIÓBAN GONDOLKOZOM.”
 
A legtöbb irodával rendelkező Franchise partnerünk. 2005-ben került a Duna House hálózatához, és egy év a Király utcában eltöltött értékesítői munka után tudatosult benne, hogy ez neki sikerülni fog. Sorra nyitotta irodáit és mert nagyban gondolkozni. Jelenleg 10 iroda tulajdonosa.
„Nagyban játszani mindig élvezet. Az ingatlanokhoz mindenkinek van köze, sikeres azonban az ingatlanpiacon csak az lehet, aki tud és mer nagyban gondolkozni. A fejlődés számomra folyamatos elvárás és szerencsére ebben is nagyon jó partnert találtam a Duna House hálózatában. Emberekkel dolgozunk ezért szeretem kiemelni a szakmaiság mellett az emberi oldal fontosságát. A siker 70%-át ez a tényező adja.”

 
Herr AngélaDR. HERR ANGÉLA
 
„AZ ELSŐKBŐL SOHASEM LESZNEK UTOLSÓK!"

A Duna House Franchise hálózatának első tagja, alapembere. 18 éve csatlakozott hozzánk, jelenleg 3 iroda tulajdonosa és egyiknek mai napig irodavezetője. Az ingatlanközvetítés szeretete mellett, küldetése a kollégák folyamatos fejlesztése és az igazi szakmai alapok megismertetése.
„Elsőnek csatlakozni egy induló hálózathoz óriási felelősség és lehetőség is egyben. A tulajdonosokon egyértelműen látszódó tudatos építkezés és a piac adta lehetőségek segítettek meghozni a döntést, amely később nagyon szerencsésnek bizonyult. A mai napig együtt lélegzem az embereimmel, irodáimmal és ugyan akkora élvezettel látok munkához nap mint nap. Több nyelvet beszélő kollégáim az ingatlanközvetítői szakmai legjobbjai közé tartoznak, amely külön büszkeség számomra.”
 
 
Hornung Áron
HORNUNG ÁRON
 
LÉPJ, ÉS LEGYÉL JÓ IDŐBEN, JÓ HELYEN."

Hornung Áron tíz éve talált rá az ingatlanszakmára, korábban új autók értékesítésével foglalkozott. Budapest után Pécsen folytatta karrierútját, ahol a fővárosban szerzett tapasztalatait értékesítési vezetőként kamatoztatta, később pedig Franchise partner lett. Jelenleg 5 pécsi és egy komlói irodával az egyik legerősebb régiós szereplő a Duna House Hálózatában.
„A karrierváltásom legfőbb oka a piaci helyzet alakulása volt és mondhatom a legjobb időben a legjobb helyre sikerült kerülnöm. Azonnal észrevettem a hatalmas lehetőséget, ami az ingatlanközvetítői szegmensben rejlik. A folyamatos fejlődés azóta is tart és legnagyobb sikeremnek könyvelhetem el, hogy mára 6 irodában 60 ember tartozik hozzám. Ekkora csapat irányításához a Duna House által nyújtott szakmai támogatás és háttérmunka elengedhetetlenül szükséges.”
 
 
Lévainé JulikaLÉVAINÉ JULIKA

„VIDÉKI HÁZBÓL TUDTUNK A LEGMAGASABB CSÚCSOKRA ELJUTNI.”

Lévainé Julika és férje a Duna House első vidéki Franchise partnere. Hosszú utat jártak be, férje ács-állványozó volt, majd közös vállalkozásba kezdtek. Így lett családi házukból építési telek, majd újépítésű társasház, végül ingatlanközvetítő iroda. 2004-ben csatlakoztak a Duna House csapatához és jelenleg 3 irodával, valamint rengeteg kiemelkedő eredménnyel, elismeréssel büszkélkedhetnek.
„Debreceni eredményeinkkel mindig az ország élmezőnyében vagyunk, ráadásul az elmúlt 14 évben az újépítésű projektek igazi szakértőivé váltunk. A hálózatban nagyon tetszik, hogy velünk együtt hosszú távra terveznek és mindig nyitottak az új dolgok iránt.
 
 
Páger MátyásPÁGER MÁTYÁS

„A MINŐSÉG AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN FONTOS!”

Páger Mátyás 12 éve a hálózatunk tagja, értékesítőként kezdte, majd irodavezető lett. 2011 óta Franchise partner, amely mellett borászként tevékenykedik szabadidejében. Hitvallása szerint a minőség és az igényesség jelenti azt a pluszt, amely ügyfelei számára megbízhatóságot jelent, legyen szó akár ingatlanról, akár borról.
„12 éve a hálózat tagjaként a folyamatos fejlődés biztosított számomra. Az ingatlanközvetítői ranglétrán végig lépdelve ma büszke tulajdonosa vagyok a Régi Posta utcai irodának, amely az egyik legszebb iroda az egész hálózatban. A Duna House biztosította profi háttérhez mi biztosítjuk a tökéletes megjelenést, amely ügyfeleink és értékesítőink számára is kiemelten fontos.”
 

Az Ön sikere a mi sikerünk! Várjuk megkeresését:

Duna House Franchise partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekel a lehetőség! Visszahívást kérek!

 

Bölcsföldi Viktor

Bölcsföldi Viktor
Franchise értékesítési menedzser

[email protected]
+36-30-630-3006


 

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.