Franchise partnereink véleménye

 

Hegedűs László, Hidegkút

„SAJÁT IRODÁM UTÁN ITT TALÁLTAM MEG A HELYEM”

Hegedűs László 2009-óta a Duna House partnere és a mai napig saját maga vezeti hidegkúti irodáját. A szakmával közel 15 éve foglalkozik, a gazdasági válság komoly akadályokat gördített saját vállalkozása elé, de a DH Hálózatában megtalálta számításait. Az újságírás mindig is foglalkoztatta, jelenleg a weboldalunkon található ingatlanosblog legaktívabb írója, szakmai megmondója.
„Az ingatlan szakma előnyeit, veszélyeit és lehetőségeit is a saját irodámban tapasztaltam meg, és mégis a teljes megnyugvást egy hálózat kötelékeiben találtam meg. Itt éltem és élem át nap mint nap azt a szakmai tudást, azt az innovatív gondolkodást, amely az egész iparágat mozgatja. Ez számomra mindennél többet jelent.”

Tóthné Újvári Rita, Gyöngyös

„AUTÓBÓL ÜLTÜNK ÁT A NULLKILOMÉTERES INGATLANPIACRA.”

Tóthné Újvári Rita fiával közös családi vállalkozásban indította a Duna House Gyöngyösi irodáját. Az ingatlanpiacra való belépés előtt férjével együtt autókereskedelemmel foglalkozott, amelynek rengeteg tapasztalatát hasznosította az új vállalkozásban is.
Az üzleti affinitást jól kiegészítette pedagógus végzettsége, az ügyfelekkel, értékesítőkkel így könnyen megtalálta a közös hangot.
„A Duna House segítsége nélkül nem mertem volna belevágni a számomra ismeretlen területbe. Közel 10 év alatt elért eredményeink alapján a legbüszkébb arra vagyok, hogy Gyöngyösön szeretnek bennünket az emberek. Itt, ha valaki ingatlant eladni akar vagy vásárolni szeretne akkor biztos, hogy a Duna House jut elsőnek eszébe.”

Vladimir Picsugin, Budapest, Mester utca

„A TURISZTIKÁBAN ÉS AZ INGATLANBAN EGY KÖZÖS DOLOG VAN, AZ EMBEREK.”

Vlagyimir 1991 óta vezeti hazánkban utazási irodáját. Hat éve jó üzleti érzékkel lépett be az ingatlanközvetítői piacra budapesti Franchise partnerünkként. Különösen az ide érkező ukrán, orosz vásárlók és ingatlanbefektetők speciális igényeit tudja kielégíteni turizmusból szerzett évtizedes tapasztalatának
köszönhetően.
„Számomra a folyamatos fejlődés és a jó üzleti kapcsolatok az élet minden területén fontos. Az ingatlanpiachoz való csatlakozásom alapfeltétele volt, hogy ugyanezzel a gondolkodással rendelkező partnert találjak. A Duna House vezetésével az első perctől kezdve hasonló a gondolkodásunk, így nagyon hamar megtaláltuk az összhangot. Az értékesítőimnek a mai napig azt az elvet tanítom, hogy minden ügyfelünkkel és partnerünkkel meg lehet és meg kell találni az ideális kapcsolatot. Ez a siker kulcsa.”

Tiborcz Zoltán, Zalaegerszeg

„EZ A RENDSZER KI VAN TALÁLVA.”

Tiborcz Zoltán 1995 óta foglalkozik ingatlanokkal, az újépítésű lakások piacán szerzett szaktudását saját irodájában kamatoztatta, majd 2012-ben nyitotta meg első Duna House irodáját Zalaegerszegen, amelyet később még 2 újabb iroda is követett. A hálózat nyújtotta tervezhetőség, biztonság és támogatás a legfontosabb számára.
„Az ingatlanközvetítői piacon nem láttam még ilyen profin kitalált rendszert. Itt egy franchise partnernek csak maximálisan ki kell használni a számára biztosított lehetőségeket és a siker garantált. A cégcsoporton belül 3 irodával
rendelkezem, és minden értékesítőm saját bőrén tapasztalja, hogy a hálózat hogyan sokszorozza a hatékonyságot. A használt- és újépítésű lakások élénk piacán számtalan lehetőséget látok még, így újabb izgalmas kihívások várnak ránk.”

Németh László, Kecskemét

„A DUNA HOUSE HÁLÓZATÁBAN AZ EMBERSÉG ÓRIÁSI PLUSZT JELENT.”

Németh László 13 éve második vidéki franchise partnerként csatlakozott a Duna House
Hálózatához. Ingatlanos múltjával családi vállalkozásként a
feleségével közösen nyitották az első kecskeméti irodát, amelyet később egy újabb követett. Az irodáik és értékesítőik is számos díjat nyertek el a hálózati versenyeken.
„A Duna House vidám csapatában óriási pluszt nyújt a partnerekhez, értékesítőkhöz való hozzáállás. A szakmai alapok mellett az emberség számomra különösen fontos, talán ezért is neveltünk ki a kecskeméti régióban több mostanra már a központi csapat vezetésében dolgozó szakembert, akikre különösen büszke vagyok.”

Mázi Gábor, Tatabánya

„A MUNKA MUNKÁT HOZ, KIÉGNI SOHASEM LEHET.”

30 év tapasztalat, 3 iroda, évente közel 1000 tranzakció: Mázi Gábor szakértelme számokban. Értékbecslőként kezdte pályafutást, majd a forgalmazói kitérő után érkezett a közvetítői szakmába. Tatabányán, Tatán és Bicskén vezet irodát 40 értékesítővel. Szakmai fanatizmusával a családot is megfertőzte, fia ingatlanosként, lánya ügyvédként segíti a napi munkát.
„Az ingatlanközvetítés alapja a jó értékbecslés, de ezután következik csak a munka java a személyes kapcsolattartás és a szakmai alázat. Ezek határozzák meg a sikeres tranzakciókat, amelyből irodáink rendkívül sokat teljesítenek. Csapatunkba csak a legjobbak kerülnek, és erre nagyon büszke vagyok. A Duna House hálózatához tartozni presztízs, mi minden nap ezen elv mentén
végezzük a munkánkat.”

Kovács Viktor, Békéscsaba

„A BIZALOM KÖZÉP ÉS HOSSZÚ TÁVON A LEGKIFIZETŐDŐBB.”

A Kovács család autókereskedése mellett két fiúk Viktor és testvére Péter önállósodni akart. Erős értékesítői és minőségbiztosítási tapasztalttal a hátuk mögött 2008-ban megnyitották ingatlanirodájukat Békéscsabán. A legnehezebb piaci viszonyok között is sikeresen vették az akadályokat, amely később is rengeteg erőt adott a testvérpárnak, akik sohasem rövid távban gondolkoznak és nem hisznek a gyors sikerekben.
„A kezdeti nehézségek pozitív tapasztalatokká váltak, mert nagyon sokat tanultunk a minőség fontosságáról és saját magunkról is. Ha rövidtávú céljaink lettek volna már nem lennénk ebben a szakmában. Az üzleti sikereinket az ügyfeleink bizalmának köszönhetjük, melyet mindig kiemelten kezelünk. Ennek eredménye, hogy a megbízásaink túlnyomó része a legszélesebb körű szolgáltatást nyújtó prémium megbízás, amely esetében ügyfeleink kizárólag csak velünk szeretnének együttműködni.”


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.