Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Miért Franchise?
  • Teljes körű know-how átadás – mi már megtapasztaltuk, ne rabolja a kísérletezéssel saját idejét és pénzét.
  • Jövedelmezőség és megtérülés – a normál új vállalkozások közül 10-ből 1 marad életben az első évet követően. A franchiseok esetében 10-ből 8 vállalkozás nyereségesen működik.
  • Kisebb kockázat – sokkal kisebb rizikó egy már bizonyító üzleti modell alkalmazása.
  • Alacsony költségek.


   Miért ingatlan franchise és miért most?

Magyarországon speciális attitűd kapcsolódik az ingatlanokhoz: az emberek a legnagyobb vagyontárgynak tekintik, a lakosság döntő többsége ingatlan birtoklására törekszik – ennek köszönhetően a piac soha nem áll meg, mindig van egy minimum tranzakciószám. Alacsony indulási költség – nem szükséges eszközökbe fektetni és raktárkészletet felhalmozni.


Jelenleg a hazai ingatlanárak alacsonyak, ám ez idővel vissza fog térni az eredeti állapotba, és folyamatosan zárkózik majd fel az EU szintjéhez.


A válság időszaka alatt felértékelődik a profi és hatékony ingatlanos szerepe, mivel sokkal nehezebb eladni segítség nélkül, egyedül az ingatlant.


A válság alatt jellemző tranzakciószámok is elegendőek a profit eléréséhez – képzelje el, mi történik, ha a piac duplájára növekszik? Hazánkban az ingatlanközvetítők piaci részaránya kb. 40%, míg az Egyesült Államokban 90% - bőségesen van tehát tér a növekedésre. Aki most száll be, komoly üzleti potenciál birtokába jut.
Utolsó frissítés dátuma: 2016.05.24.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat