Legfontosabb számok

Kedves Érdeklődő, legtöbbször a legegyszerűbb magyarázatokban van az igazság!

 

Nincsenek varázslók a Duna House-nál, az egyetlen ok, hogy miért nem csökkent az iroda-vagy értékesítőszám a válság kezdete óta, hogy jól működik a Duna House rendszere. Hatékony szolgátatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek és megfelelő bevételt generálni tagjainknak. Ez igaz értékesítőinkre és Franchise Partnereinkre egyaránt.

 

Legfontosabb adatok és számok

  • A franchise szerződés 5 évre szól
  • Franchise Belépési díj: Területenként változik, kérjük keresse munkatársunkat bővebb információért!
  • Minimumdíj: Területenként változik, kérjük keresse munkatársunkat bővebb információért!
  • Franchise Royalty: 8% alap + 2% marketing
  • Megnyitás ideje: a szerződés aláírásától számított kb. 2 hónap

Fontos: A Duna House-nak a nagyvárosi lefedettsége egyre nagyobb, ebből fakadóan egyre nagyobb figyelmet fordítunk a kisebb településekre, falvakra. Ha Ön kisebb településben (vagy település csoportban) gondolkodik, mindenképpen költségkímélő, egyedi ajánlatot biztosítunk az Ön számára.

 

Amennyiben a Duna House Franchise Rendszerrel kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégánkkal személyes találkozás alkalmával választ kaphat minden felmerülő kérdésére.

 

Keressen, informálódjon, kérje tájékoztató anyagunkat, telefonon a +36-1-555-2222-es számon, online az info@dh.hu címen, vagy ismerjük meg egymást személyesen! Nálunk minden igény találkozik!

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest