Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Fejlesztőknek

Ingatlan fejlesztésAz új építésű ingatlanok piaca sok szempontból a használt lakásokéhoz hasonlóan alakul, összességében elmondható, hogy gyenge a kereslet, érzékenyen reagál a bizonytalanságokra, kivárásokra, ugyanakkor az elmúlt évek visszafogott építési kedve miatt a kínálat sem hasonlatos a korábbiakhoz. A piac abban is változott, hogy tervasztalról alig mernek vásárolni a vevők, sokkal inkább a költözhető, de legalábbis közeli átadású fejlesztéseket részesítik előnyben. A döntést befolyásoló egyik fő szempont az új ingatlanok esetében is az ár, mivel az újat az újszerűvel hasonlítják össze a vásárlók. Mostanság a vásárlók szempontjából nincs jelentős különbség a két kategória között, mivel az újépítésre érvényes állami adókedvezmények, támogatások szinte teljes egészében eltűntek. Pozitív hatással lehet a fejlesztési kedvre, hogy a vissza nem térítendő állami támogatás egyik kritériuma új építésű ingatlan vásárlása esetén a 2010. január 1. utáni használatba vételi engedély.


Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra: vannak területek ahol szinte eladhatatlanná váltak az ingatlanok. Általánosan elmondható, hogy a vevőket kitűnő lokáció kiválasztásával és átgondolt lakásbeosztással lehet leginkább megnyerni, a kifogástalan minőség pedig elengedhetetlen a sikeres értékesítéshez.


Ezzel a piaci helyzettel nézünk szembe mi is, és azért dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk, a legtöbbet segítsük Önnek ingatlanfejlesztőként. A biztonság, a megbízható háttér még inkább felértékelődött az új lakást keresők számára, ezt a referenciákon túl tovább erősítheti egy olyan stabil, országos lefedettséggel rendelkező, ismert, piacvezető* céggel való együttműködés, mint a Duna House.


* a franchise-hálózatban működő irodák száma alapján.


Az önálló cégként működő DH Projekt Kft. feladata, hogy központilag – a Duna House márka többi tagjával szoros együttműködésben – teljes körű megoldásokat biztosítson a beruházások hatékony értékesítésére, marketing tevékenységének megtervezésére és lebonyolítására, a projektek előzetes megtervezésére, az esetleges (a bankok által nyújtott lehetőségek keretei között) finanszírozási konstrukciókhoz jutás támogatására, valamint a piaci helyzet folyamatos elemzésére.


A Duna House hárompillérű rendszerben, a projekthelyszínekre kihelyezett értékesítési irodák, a jelenleg 120 tagú országos hálózat, valamint a profi, saját irányítású sales-team segítségével, nagy versenyelőnnyel és hatékonysággal tudja végezni értékesítési tevékenységét. Felmérésünk alapján a Budapesten lakást keresők több, mint 90%-a kapcsolatba kerül hálózatunkkal a lakáskeresés folyamatában.


Az új építésű ingatlanokra specializálódott csapatunk naprakész a fővárosban és az országban épülő beruházásokkal kapcsolatban, minden egyes Ügyfélnek személyre szabott ajánlatot készítenek, valamint a helyszínen bemutatják számukra a kiválasztott fejlesztéseket, felhívva a figyelmet az adott környék előnyeire.


Országosan közel 1300 ingatlanfejlesztésben értékesítettünk már ingatlanokat, jelen pillanatban is számos projekt értékesítésében működünk közre országos szerte.


Amennyiben további kérdése van, kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén!


Gyenei Gyöngyvér

Újépítésű ingatlan divízió vezető

gyenei.gyongyver@dh.hu; +36 30 336 5320


Dudás László

Újépítésű ingatlan projekt menedzser

dudas.laszlo@dh.hu; +36 30 579 9328



Utolsó frissítés dátuma: 2015.08.27.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat