Általános irányelvek

 

 • A Duna House Franchise és Al-franchise partnerei tevékenységüket önálló jogi személyiségként, saját felelősségükre végzik.
 • A Duna House cégcsoportban tevékenykedők munkájuk során tisztelettel és tisztességesen kell viselkednünk mindenkivel, akivel munkakapcsolatba kerülnek.
 • A Duna House kollégái szakmájukat erkölcsi elvek alapján kötelesek gyakorolni és tartózkodniuk kell minden olyan cselekedettől, amely sérti a saját, a szakmájuk és a Duna House jó hírnevét.
 • Tevékenységüket a kölcsönös együttműködés szellemében folytatják úgy, hogy az összhangban legyen a jogszabályok előírásaival.
 • A kollégák tevékenységük folytatása közben kötelesek valamennyi vonatkozó törvény, kormányrendelet és előírás maradéktalan betartására.
 • Tartózkodni kell minden megkülönböztetéstől, különös tekintettel a vallásra, bőrszínre, nemre, szexuális beállítottságra, politikai hovatartozásra, korra, nemzetiségre, vagy fogyatékkal élőkre
 • A mindennapi tevékenységük során törekedniük kell a professzionalizmusra, és a mély szakmai tudásra.
 • A Duna House semmilyen körülmények között nem vesz részt olyan tevékenységben, mely megsérti az általános vagy egyedi versenyszabályokat. A Duna House kollégáinak tiszteletben kell tartaniuk a gazdasági, vállalkozási verseny szabadságát és tisztaságát.
 • Tilos üzleti titkot tisztességtelen módon megszerezni vagy felhasználni, valamint jogosulatlanul mással közölni vagy nyilvánosságra hozni.
 • A Duna House kollégáinak tartózkodniuk kell minden olyan tevékenységtől, mely hátrányos a szakma és a Duna House jó hírére, és minden olyan viselkedéstől, mely erkölcsi vagy anyagi hátrányt okozhat a kollégák, ill. A Duna House cégcsoport számára.
 • A Duna House kollégái nem törekedhetnek tisztességtelen haszonra.
 • A Duna House szolgáltatásai vevők részére díjmentesek. A kollégáknak a vevőktől szigorúan tilos kérni illetve elfogadni jutalékot vagy egyéb ellenszolgáltatást! Ez alól csak a kisebb értékű ajándékok (pl. ital, ajándékcsomag, ebéd/vacsora meghívás) jelentenek kivételt, illetve amennyiben egy vevő külön írásos, ingatlan felkutatására vonatkozó megbízást ad valamely értékesítő számára.

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.