Általános irányelvek

 

 • A Duna House Franchise és Al-franchise partnerei tevékenységüket önálló jogi személyiségként, saját felelősségükre végzik.
 • A Duna House cégcsoportban tevékenykedők munkájuk során tisztelettel és tisztességesen kell viselkednünk mindenkivel, akivel munkakapcsolatba kerülnek.
 • A Duna House kollégái szakmájukat erkölcsi elvek alapján kötelesek gyakorolni és tartózkodniuk kell minden olyan cselekedettől, amely sérti a saját, a szakmájuk és a Duna House jó hírnevét.
 • Tevékenységüket a kölcsönös együttműködés szellemében folytatják úgy, hogy az összhangban legyen a jogszabályok előírásaival.
 • A kollégák tevékenységük folytatása közben kötelesek valamennyi vonatkozó törvény, kormányrendelet és előírás maradéktalan betartására.
 • Tartózkodni kell minden megkülönböztetéstől, különös tekintettel a vallásra, bőrszínre, nemre, szexuális beállítottságra, politikai hovatartozásra, korra, nemzetiségre, vagy fogyatékkal élőkre
 • A mindennapi tevékenységük során törekedniük kell a professzionalizmusra, és a mély szakmai tudásra.
 • A Duna House semmilyen körülmények között nem vesz részt olyan tevékenységben, mely megsérti az általános vagy egyedi versenyszabályokat. A Duna House kollégáinak tiszteletben kell tartaniuk a gazdasági, vállalkozási verseny szabadságát és tisztaságát.
 • Tilos üzleti titkot tisztességtelen módon megszerezni vagy felhasználni, valamint jogosulatlanul mással közölni vagy nyilvánosságra hozni.
 • A Duna House kollégáinak tartózkodniuk kell minden olyan tevékenységtől, mely hátrányos a szakma és a Duna House jó hírére, és minden olyan viselkedéstől, mely erkölcsi vagy anyagi hátrányt okozhat a kollégák, ill. A Duna House cégcsoport számára.
 • A Duna House kollégái nem törekedhetnek tisztességtelen haszonra.
 • A Duna House szolgáltatásai vevők részére díjmentesek. A kollégáknak a vevőktől szigorúan tilos kérni illetve elfogadni jutalékot vagy egyéb ellenszolgáltatást! Ez alól csak a kisebb értékű ajándékok (pl. ital, ajándékcsomag, ebéd/vacsora meghívás) jelentenek kivételt, illetve amennyiben egy vevő külön írásos, ingatlan felkutatására vonatkozó megbízást ad valamely értékesítő számára.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.