A Duna House kollégáinak

 • Törekedniük kell arra, hogy az ügyfél igényeit – az üzleti etika keretein belül – messzemenően teljesítsék.
 • Kommunikációjukban kerülniük kell a túlzásokat, a megtévesztésre alkalmas kijelentéseket, legyenek mindig tárgyszerűek és az adott ügyletre vonatkozó tényeket az ügyfeleik elől nem titkolhatják el, nem adhatnak hamis tájékoztatást az ügyről egyik érintett félnek sem.
 • Ügyfeleik részére a tőle elvárható legmagasabb színvonalon kötelesek eljárni és nem tehetnek a szolgáltatás szakszerűségében és színvonalában különbséget.
 • Egyetlen ingatlant sem kínálhatnak fel eladásra vagy bérletre érvényes, szabályosan megkötött megbízási szerződés nélkül.
 • Tilos gazdasági erőfölénnyel visszaélni, azaz tilos indokolatlanul egyoldalú előnyt kikötni, vagy az ügyfelét hátrányos feltételek elfogadására kényszeríteni.
 • A legnagyobb gondosságot és maximális biztonságot kell nyújtaniuk a rábízott ingatlanok és az azokban elhelyezett javakat illetően.
 • Megbízáskötésnél kötelesek biztosítani az ügyfelek teljes körű informálását, felhívni a figyelmet a kockázatokra, szerződésmódosításnál kellő időben tájékoztatást adni, panaszok, észrevételek során a legnagyobb gondossággal eljárni.
 • Vevőink részére kötelesek továbbá tájékoztatást adni az összes tudomásukra jutott rejtett hibáról
 • A Duna House rendszerében található információk, adatok az ügyfeleinktől kapott tájékoztatáson alapulnak, azok valódiságáért a Duna House cégcsoport felelősséget nem vállal.
 • A kollégák által írt hirdetéseknek a jogszabályi előírásoknak megfelelően igazaknak, tisztességeseknek, pontosaknak kell lenniük, azok kizárólag a megbízóinktól kapott információkon alapulhatnak.
 • Minden ügyfelet tájékoztatni kell, ha az adott ügyletben részt vevő bármely félnél családi, baráti, üzleti, vagy egyéb az ügylet kimenetelében szerepet játszó kapcsolat áll fenn.

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.