A Duna House kollégáinak

 • Törekedniük kell arra, hogy az ügyfél igényeit – az üzleti etika keretein belül – messzemenően teljesítsék.
 • Kommunikációjukban kerülniük kell a túlzásokat, a megtévesztésre alkalmas kijelentéseket, legyenek mindig tárgyszerűek és az adott ügyletre vonatkozó tényeket az ügyfeleik elől nem titkolhatják el, nem adhatnak hamis tájékoztatást az ügyről egyik érintett félnek sem.
 • Ügyfeleik részére a tőle elvárható legmagasabb színvonalon kötelesek eljárni és nem tehetnek a szolgáltatás szakszerűségében és színvonalában különbséget.
 • Egyetlen ingatlant sem kínálhatnak fel eladásra vagy bérletre érvényes, szabályosan megkötött megbízási szerződés nélkül.
 • Tilos gazdasági erőfölénnyel visszaélni, azaz tilos indokolatlanul egyoldalú előnyt kikötni, vagy az ügyfelét hátrányos feltételek elfogadására kényszeríteni.
 • A legnagyobb gondosságot és maximális biztonságot kell nyújtaniuk a rábízott ingatlanok és az azokban elhelyezett javakat illetően.
 • Megbízáskötésnél kötelesek biztosítani az ügyfelek teljes körű informálását, felhívni a figyelmet a kockázatokra, szerződésmódosításnál kellő időben tájékoztatást adni, panaszok, észrevételek során a legnagyobb gondossággal eljárni.
 • Vevőink részére kötelesek továbbá tájékoztatást adni az összes tudomásukra jutott rejtett hibáról
 • A Duna House rendszerében található információk, adatok az ügyfeleinktől kapott tájékoztatáson alapulnak, azok valódiságáért a Duna House cégcsoport felelősséget nem vállal.
 • A kollégák által írt hirdetéseknek a jogszabályi előírásoknak megfelelően igazaknak, tisztességeseknek, pontosaknak kell lenniük, azok kizárólag a megbízóinktól kapott információkon alapulhatnak.
 • Minden ügyfelet tájékoztatni kell, ha az adott ügyletben részt vevő bármely félnél családi, baráti, üzleti, vagy egyéb az ügylet kimenetelében szerepet játszó kapcsolat áll fenn.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.