Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
SOS!!!

SOS!!!

WANTED! KÖRÖZZÜK! Robert Pattinson ismertetőjele: roppant sármos, bűne: nők szívének elrablója. Felismerhető: Alkonyat saga. Rejtekhelye: California, Los Feliz, luxusvilla.

WANTED! KÖRÖZZÜK! Robert Pattinson ismertetőjele: roppant sármos, bűne: nők szívének elrablója. Felismerhető: Alkonyat saga. Rejtekhelye: California, Los Feliz, luxusvilla.

Miről lehet felismerni a tartózkodási helyét?
Kívülről egyedi spanyol stílusban épült luxusvilla tökéletesen megbújik a pálmafák és egyéb trópusi növényzet között. Tökéletes búvóhely. A medence és egy kiépített wellness-részleg a házat körülvevő domb oldalon található.

 

                   


A luxusvilla nem csak kívülről nyújt biztonságot, hanem belülről is tökéletesen alkalmas a „lapulásra”. Három hálószoba, három fürdőszoba és a hatalmas belső kert teszi lakható alkalmatossággá is.

Ahogy filmjeiből is megszokhattuk a reneszánsz stílust, az itt is felismerhető. A belső berendezések és díszek, ezeket az ismertetőjegyeket hordozzák.

 

                  

 

                  

 

Meg is értjük, hogy miért nem akarja elhagyni otthonát…


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Duna House

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.