Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Manólak :-)

Manólak :-)

Manólak manó lelkű embereknek. Vagy csak különlegesen szépre vágyóaknak? Ki-ki eldöntheti, mindenesetre engem lenyűgöznek az ilyen épületek, lakások.

Manólak manó lelkű embereknek. Vagy csak különlegesen szépre vágyóaknak?Ki-ki eldöntheti, mindenesetre engem lenyűgöznek az ilyen épületek, lakások.

A kreativitásukkal, a természetvédelemmel, az egyéniségükkel.

 

Kis területen kihozni a kész ingatlanból a legtöbbet, hogy az barátságos, környezettudatos, de biztonságos legyen. Elismerem, nagyfokú kreativitás és valószínűleg anyagi háttér is kell hozzá, de nem kell a kihívásoktól megrémülni.

 

 

A nádtetőtől sem kell megrémülni, az is lehet ugyanolyan komfortos, mint egy cseréptető. A megfelelő kivitelező kiválasztása garancia lehet a hosszú, barátságos otthonnak.

 

Az ilyen típusú ingatlanok fő alkotó elemei természetes anyagokból készül és általában erdős területen, vagy kis létszámú településeken találkozunk velük.

 

Bevallom, Budapesten elég nehezen is tudnám ezeket elképzelni, de nem lehetetlen! Hátha a szomszédok is kedvet kapnának a környezettudatos élethez. :)

 

 

Na,  ki kapott kedvet egy kis nyári átalakításhoz? :)


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Duna House

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.