Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
vidám iskolakezdés :-)

vidám iskolakezdés :-)

Iskolakezdés örömmel? Igen, lehetséges!

Az iskolakezdés nem túl vidám esemény, se a szülőknek, sem a gyerekeknek. De ennek nem kell így lennie! :-)

 

Mi, szülők tehetjük ezt szebbé, jobbá, hogy a gyerekeink vidáman menjenek az iskolába, legyen kedvük tanulni, rajzolni.

 

Ehhez nem is kell a legdrágább, márkás írószereket  megvásárolni. Mi magunk is elkészíthetjük, még ha nem is rendelkezünk nagy kézügyességgel.

Sima grafit ceruzákat mintás papírcsíkok és ragasztó segítségével a gyermekünk kedvenc mintáival díszíthetjük fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A könyveket, füzeteket is dekorálhatjuk a saját ízlésviláguknak megfelelően, szinte filléres dolgokkal. A hagyományos csomagolópapír nagy mennyiségben olcsón megvásárolható bármelyik papírboltban. Erre rajzolhatunk is - pl. a cimkét sem kell megvenni, színes ceruzával egyedien megrajzolható. De színes papírokkal origami technikával is "megbolondíthatjuk". :-)

 

 

Az otthoni tanulást is segíthetjük egy-egy egyedi ötlettel, mint például a saját készítésű asztali tolltartók. Ez a gyermek érdeklődési körének megfelelően alakítható, például fiúk esetében legóból, lányok esetében masnikkal, csipkékkel. :-)

 

 

Hajrá, legyünk kreatívak, igazítsuk gyermekeink kedvére környezetüket, hogy minél előbb belerázódjanak az iskolába járásba, a tanulásba. :-)

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Leveszyné Kengyeli Diána
"Budapesten élek családommal. Kb. 12 éve fertőződtem meg a kreativitással, a stílusok vizsgálatával. Otthon – és mások számára is – nagyon szívesen készítem magam az ajándékokat, dísztárgyakat, kiegészítőket. Folyamatosan követem a belsőépítészeti stílusok változásait, a lakberendezés stílusirányzatait. Ebben szeretnék a Kedves Olvasónak is a segítségére lenni, hogy a cikkeim által betekintést nyerhessen a trendekbe."

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.