Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Új év új tervek?

Új év új tervek?

"rend a lelke mindennek!"

Most, hogy belecsöppentünk megint egy új évbe, nekem megint pakolhatnékom támadt :) Ki hogy van az évkezdettel? Terveztek valamit gyorsan az év elején véghez vinni?

 

A kamra rendszerezése, selejtezése mindig egy nagyobb kihívás - legalábbis nekem.

 

De az interneten nézelődve rengeteg nagyon hasznos öteletet találtam, amit bárki otthon el is készíthet magának, vagy egy asztalossal elkészíthet.

 

Nálam a kamra rendszerezése főképp a dobozolásból áll. A sok apró dolgokat szép, shabby stílusú csomagolópapírba rejtett cipősdobozokban rendszerezem, melynek a tetetjébe is külön pakolhatunk leveleket, tortapapírokat, szalvétákat, amely által stílusos és rendezett lesz a fiókunk.

 

Apukám, mint asztalos már felvetette, hogy miért nem csináltatok a sarkokba forgatható polcokat. Nem igazán gondoltam még bele, és nem is nagyon tudtam elkészpelni egészen addig, míg meg nem láttam ezt a képet. :-) Most már biztosan elkészíttetem, mert nagyon mélyek a sarokpolcaim és nehéz a hátsó dolgokat elérni. Hatalmas ötlet szerintem:

 

 

A másik dolog, amit nagyon szeretek egy kamrában, de akár gardróbban is, ha minden mozgatható, kihúzható, így kevesebb pakolással könnyebben elérünk mindent és könnyebben fenntartható a rend. Legyen az fiók, italtartó, fűszertartó, fantasztikusan lehet rendszerezni benne és a konyhánk stílusához igazíthatjuk.

 

 

Ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, válasszuk a fonott kosarakat. Minden konyha stílusához passzol, festhetőek, anyaggal díszíthetőek, jól pakolhatóak, viszont könnyűek. Így mindenki kényelmesen használhatja őket.

 

 

Na, ki kezdte máris el a rendszerezést?! :-)

 

 

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Leveszyné Kengyeli Diána
"Budapesten élek családommal. Kb. 12 éve fertőződtem meg a kreativitással, a stílusok vizsgálatával. Otthon – és mások számára is – nagyon szívesen készítem magam az ajándékokat, dísztárgyakat, kiegészítőket. Folyamatosan követem a belsőépítészeti stílusok változásait, a lakberendezés stílusirányzatait. Ebben szeretnék a Kedves Olvasónak is a segítségére lenni, hogy a cikkeim által betekintést nyerhessen a trendekbe."

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.