Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Sorozatok lakásai 2. rész

Sorozatok lakásai 2. rész

Ingatlanok, amelyeket sorozatokból ismerünk - Egynyári kaland

Az Egynyári kaland tizen-huszonéves fiatalokról szóló sorozat, amelynek fókuszában a nyári időszakban velük történő események állnak. A sorozat többnyire a Balatonon és környékén játszódik, de az utolsó két évadban Budapest legalább ennyire hangsúlyos szerepet kap. A sorozat ikonikus helyszíne, ahol minden bonyodalom kezdődik, a Csopakon található retró villa, aminek a kiadásával az egyik főszereplő fiatalt, Gábort bízzák meg a szülei, aki viszont nem hajlandó maga korabelieket pátyolgatni a nyári szünetben. 

Kép forrása: https://mediaklikk.hu/musor/egynyari-kaland/

A fiatal felnőttek problémáit jól bemutató televíziós vígjáték-minisorozat 2015-től 2019-ig volt látható a Duna Televízió műsorán, a és tavaly a negyedik évaddal fejeződött be. A nagybetűs életben szárnyaikat bontogató fiatalokról szóló sorozat első két évada, a címnek megfelelően nyári vakációs időszakokban játszódott, leginkább a Balaton környékén, a harmadik és negyedik évad már nagyrészt a fővárosban játszódik. Az első évad hat frissen érettségizett fiatal – három fiú és három lány – balatoni kalandjait kíséri nyomon, a második évadra a korábbi állandó szereplők egy részét újabbak váltották fel, a harmadik és negyedik évadban pedig már csak ketten maradtak meg az eredeti csapat állandó szereplői közül.

Kép forrása: https://mediaklikk.hu/musor/egynyari-kaland/

A romos kúria belsejében egyébként minden megtalálható, amiket a szocreál nyaralókban először megszoktunk, azóta pedig talán már-már nosztalgiával fogadunk a balatoni nyaralások során. Kezdve a régi, érdes felületű barna-narancssárga kockás ülőgarnitúrától, a hullámos tejüvegű ajtókon át, a mintás faliszőnyegekkel, az elválaszthatatlan fényesre lakkozott fa asztalon található csipke terítők romantikus duójával. Szidhatjuk akármennyit, azért sokunknak minden hibája ellenére is megdobban a szíve, ha eszébe jutnak a hasonló helyeken töltött üdülések.

Kép forrása: https://mediaklikk.hu/musor/egynyari-kaland/

 

De mégis, mennyiért lehet a miénk egy hasonló nyaraló? Adataink alapján Csopak környékén megközelítőleg 450 000 Ft-os négyzetméterárral lehet számolni használt ingatlanok, családi házak esetében. Sajnos a sorozatban szereplő kúria már nem lehet a miénk, mivel a sorozatnak azért is kellett elhagynia az eredeti helyszínt, mert az ingatlan új gazdára talált, de ne búsuljatok, aki a környéken keres nyaralót, nagy valószínűséggel adatbázisunkban fog kedvére valót találni.

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Duna House

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.