Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Ősszel is kreatívan :-)

Ősszel is kreatívan :-)

A lakásunk az otthonunk,az otthonunk a lakásunk, tehát hagyjunk időt a feldíszítésére.

Erre ősszel is ugyanolyan szükségünk van, mint télen, karácsonykor vagy tavasszal húsvétkor.

 

Ez lehet egy apró őszi színekben pompázó gyergya, de készíthetünk koszorúkat is az asztalra, bejárati ajtóra. Minden apró változtatás emlékeztet minket - azon kívül, ha kinézünk az ablakon :-) -, hogy új évszak kezdődött. Akár egy új felé nyitás is lehet ebben. Merjünk változtatni!

 

Ha valaki az egyszerűség híve, a gyerekekkel gyűjtsön pár szép, egészséges, színes falevelet, melyet a régi gyertyatartóra rögzítve egy új színt vihetünk a nappaliba.

 

 

A családok másik nagy kedvence - és már láttam is több helyen, hogy kaphatóak faragható tökök - a halloween tökök faragása, díszítése. Ezek lehetnek apró dísztökök, de a nagyobb, faragásra szánt tökök is.

 

 

De akár készíthetjük díszeinket kartonból, termésekből, falevelekből, különböző raffia szalagokból is. A fantáziánk, de főleg az időnk szabja meg, hogy mihez fogunk hozzá, mennyire akarjuk megváltoztatni otthonunk arculatát.

 

Sokan ilyenkor a függönyöket, terítőket, ágytakarókat is lecserélik az ősz színeire emlékeztető textilekre.

 

 

Ilyen szép napsütésben menjünk a családunkkal, élvezzük ki a természet adta kreatív lehetőségeket! :-)

 

 

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Leveszyné Kengyeli Diána
"Budapesten élek családommal. Kb. 12 éve fertőződtem meg a kreativitással, a stílusok vizsgálatával. Otthon – és mások számára is – nagyon szívesen készítem magam az ajándékokat, dísztárgyakat, kiegészítőket. Folyamatosan követem a belsőépítészeti stílusok változásait, a lakberendezés stílusirányzatait. Ebben szeretnék a Kedves Olvasónak is a segítségére lenni, hogy a cikkeim által betekintést nyerhessen a trendekbe."

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.