Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Milyen ajándékot kapnak az ingatlanosok?

Milyen ajándékot kapnak az ingatlanosok?

A mi szakmánk nem a kapott ajándékról szól, néha mégis megesik, hogy egy-egy ügyfél így fejezi ki a háláját.

Ingatlanos kollégáim nagyon jól tudják mennyire kellemes érzés ajándékot kapni a hálás ügyféltől. Mi magunk szinte mindig adunk egy kis kedvességet, legtöbbször egy üveg bort, az üzletzárásnál ajándékként, no de kapni nagyon ritkán kapunk.

 

Nem is várjuk el, nekünk az elégedett ügyfél és a jutalék a fizetség, a lelkünk mégis kicsit megbizsereg, és a jól végzett munka öröménél nincs is hálásabb dolog.

 

Nekem első ajándékomat egy négy gyermekes családanya adta, aki a férjével keresett nagyobb lakást, egy bizonyos körleten belül, az iskola és óvoda miatt. Mindent felhajtottam nekik, talán tízet is megnéztünk, amikor kiderült, hogy a család mégsem ad anyagi támogatást a vásárláshoz. Tőle kaptam egy nagy bonbont, ami hihetetlenül jól esett akkor.

 

Csokoládét, esetleg egy-egy üveg italt többször kapunk, én a belga ügyfeleimmel imádtam üzletelni, mert pár különleges belga sört mindig adtak.

 

Nem ritka a bútor ajándékba, ezzel főleg a belvárosban találkoztunk, ahol sok volt a külföldi eladó és vevő, ilyen bútor ajándékból egyszer megsegítettünk egy rászoruló családot, igazán szép berendezést kaptak, csak a szállítás fejében. Mai napig hálásak érte. :-)

 

Egy kollégám egy 1971-es 5 puttonyos aszút kapott, még nem merte kibontani.

 

A hihetetlen ajándék kategóriában az egyik kolléganőm a nyertes, ma mondta, hogy egy kedves eladójától, (családi ház Budakeszin) egy működő láncfűrészt kapott. Nem tudom ilyen ajándékot elfogadhatunk-e de az Ő unokája nagyon örült, mert kertésznek tanul.  :-)

 

Az ügyfelekkel eltöltött esték és éjszakák nem számítanak ebbe a kategóriába, persze mi ilyenről nem tudunk!!!! csak valaki mesélte hogy hallott hasonlót. :-)


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Schneiderné Bereczky Andrea

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.