Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Melegedés

Melegedés

...egy jó kis kandalló mellett

Újra megérkezett az ősz, s vele együtt a hűvösebb esték is.

Kinek ne jutna ilyenkor eszébe, hogy egy ropogó tűz mellett könyvet olvasna, vagy kávét inna, esetleg a barátaival borozgatna? ;)

 

Sok budapesti belvárosi lakásban látnilehet még cserépkályhákat, de sajnos sokat le is zárják "modernizálás" miatt. Pedig egy kis tisztíttatás, szépítgetés csodákat tehet egy ilyen kályhával, kandallóval, sőt, egy kis fantáziával a nappali fénypontja is lehet!

 

Ne hagyjuk veszni őket, egy kis munka mindent megér és később mindenért káprótol!

 

 

Aki megteheti, az újonnan épülő, vagy felújításra váró házába építtessen kandallót. Ezt is alakíthatjuk, választhatjuk a házunk stílusához igazodva. Lehet modern, egyszerű, újszerű, de akár látványkandalló is.

Az én személyes kedvencem a természetes kövekből kirakott, "kültéri hatást keltő" kandallók, melyek akár festhetőek is az adott tér színeihez igazodva.

 

     

 

A mai modern és merész világban lehetünk bátrak a lakberendezésben is. Nekem van, amelyik már "sok", de a bevállalósoknak, baráti társaságot kedvelőknek, otthon téli házibulit szervezőknek ajánlom ezeket a figyelemfelkeltő kandallókat is :-)

 

       

 

Ki melyik kandallót vállalná be a saját otthonában? Én a következőt, ahol már el is képzeltem a baráti beszélgetéseket a hűvösebb téli estéken. :-)

 

 

 

 

 

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Leveszyné Kengyeli Diána
"Budapesten élek családommal. Kb. 12 éve fertőződtem meg a kreativitással, a stílusok vizsgálatával. Otthon – és mások számára is – nagyon szívesen készítem magam az ajándékokat, dísztárgyakat, kiegészítőket. Folyamatosan követem a belsőépítészeti stílusok változásait, a lakberendezés stílusirányzatait. Ebben szeretnék a Kedves Olvasónak is a segítségére lenni, hogy a cikkeim által betekintést nyerhessen a trendekbe."

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.