Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Láss

Láss

Egy jó és elhivatott ingatlanos nemcsak árulja az ingatlanokat, hanem szereti is őket. Egy-egy szép épületért, lakásért őszintén tud lelkesedni. Nálam sincsen ez másként.

Egy jó és elhivatott ingatlanos nemcsak árulja az ingatlanokat, hanem szereti is őket. Egy-egy szép épületért, lakásért őszintén tud lelkesedni. Nálam sincsen ez másként.

Almádihoz immár több mint negyven éve kötődöm. Ennek megfelelően meg voltam győződve, ismerem ezt a Balaton parti kisvárost. Tévedtem. Egy péntek délután vezetett városnézésre indultunk, gondoltam jó buli lesz. És csodát láttam! Kiderült, létezik „almádi” stílus. Gyönyörű, faszerkezetes tornácok, erkélyek, jellemzően zöldre festve. Hányszor mentem el előttük és fel sem tűntek. Vannak elhanyagoltak, amik a megújulást várják és vannak csodaszépek.

Gyönyörködjük és járjunk nyitott szemmel!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Hegedűs László
"Hegedűs László vagyok. Közel tíz éve dolgozom az ingatlanszakmában. A valaha másodállásnak indult „ingatlanozás” mára hivatásommá vált a szó legnemesebb értelmében. A szakma minden lehetséges formájában dolgoztam, voltam értékesítő egy közepes méretű irodában, vezettem 15 fős független irodát, voltam „mezítlábas”. Négy éve a Duna House hidegkúti vezetője vagyok. Meggyőződésem szerint a nagy hálózat sem hiba nélküli, ám a lehetőségek között magasan a legjobb, mint az értékesítők és vezetők, mint az ügyfelek számára. Az elmúlt évek számos tanulságos és időnként vicces történetet produkált. Ezek legjavát szeretném közre adni."

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.