Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Ingatlanosok kérem kíméljenek!

Ingatlanosok kérem kíméljenek!

Tudta, hogy ha még nincs velem megbízása akkor is lehet, hogy épp Önért dolgozom?!

Ingatlanosként kímélem Önt! Gyakran olvasni magánhirdetésekben, hogy:

„Ingatlanosok kíméljenek!”

 

OK! Én mint profi Ingatlanközvetítő kímélem Önt a piacon lévő fizetőképtelen, döntésképtelen, ingatlantúrista idegenektől és a faragatlan szerencsevadászoktól. Jó jó, nem leszek ennyire negatív. Maradjunk annyiban, hogy renegeteg érdeklődő van a piacon és kevesebb az igazi Vevő. Őszintén ki az akinek van ideje, energiája és térlátása, hogy kiigazodjon a homályos alaprajznélküli hirdetés tengeren.  NEKEM :) mert nekem ez a dolgom, hogy KÍMÉLJEM Önöket lakás/ház tulajdonosokat és persze Vevőket. Olyan vagyok mint egy testőr. Csak azt engedem az Ön közelébe akit Ön szeretne! :)

 

Az Ingatlanos egy kitűnő SZŰRŐÁLLOMÁS az ingatlanpiaci szereplők kíméletes örömteli  vásárlása érdekében. Én például feltérképezem az Eladók és a Vevők szükségleteit és igényeit, még mielőtt találkoznának egymással. Sokan vagyunk sok félék. Félrevezető azt hinni, hogy egyforma a gondolat menetünk és viselkedésünk. Célom, hogy csak abba a lakásba/házba menjünk ki  a Vevővel, ami már előreláthatóan esélyes lehet a vétel szempontjából.  Persze ehhez tudnom kell, hogy az Eladónak mik a kritériumai.

 

„Létezik szerelem első látásra, csak jó tudni, hogy ki az esetem.”

 

Milyen szűrés javasolt egy Vevő esetén, hogy KÍMÉLNI tudjam az Eladót? Van egy sor kérdésem….. Ezekre a kérdésekre nekem szívesen válaszolnak a Vevők, mert tudják:  Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális otthont, elengedhetetlen tudni, hogy hogyan fogják pl. kifizetni (miből,mikor, milyen fizetési ütemezés, hitelképesség). Sajnos napjainkban mindenféle mendemonda terjed hitelfelvétellel és CSOK igényléssel kapcsolatban, de egy profi Ingatlanközvetítő megkíméli az Ügyfeleit a félinformációkból adódó kellemetlenségektől.

 

Akinek nincs Ingatlanosa annak esélye sincs tudni, hogy kit enged be az otthonába, mert ugye az ajtóban találkoznak legelőször az érdeklődővel. Megnézném ahogy egy ingatlanosmentes tulaj kinyitja az ajtót és felteszi a kérdéseket: Mikor szeretne beköltözni? Hitelképes? Mekkora Önerőt szeretne felhasználni? El kell még adnia valamit? – biztos furán nézne a Vevő jelölt. Tőlem ezek természetes kérdések és szívesen válaszolnak rá.

 

Néha csillogó szemű fiataloknak Én vagyok a Mumus.  Felvilágosítom Őket, hogy 10 % önerővel és pótfedezet nélkül nem fog menni a vásárlás.

 

Tudják ilyenkor hány ingatlan Tulajdonost kímélek meg?

 

Minimum 10-et, 20-at.  Még azokat is akikkel nincs megbízásom. Ilyenkor jobb esetben a család segít felturbózni az önerőt, pótfedezetként bevonható a szülői ház is, vagy számukra kedvezőbb árú ingatlanokat mutatok. A munka ezen része sok időt vesz igénybe. Ez abszolút  nem látványos csak az tudja aki benne van, de megéri! Aki ma Vevőként  anyagilag készít egy tervet a kifizetésre, az ha megtalálja álmai otthonát, tud döntést hozni és nem marad le róla.

 

Mi van akkor, ha egyszerre 2 vevő is megvenné? Őn tud professzionálisan, sértődésmentesen licithelyzetet kezelni? Nem hiszem. Egyszerűen nincsenek meg az eszközei rá. Magánúton, ha Ön azt mondja, hogy van még egy Vevője, akkor a másik fél azt feltételezi, hogy csak azért mondja, hogy felsrófolja az árat. Nekem elhiszik, mert csak pénzzel biztosított ajánlatot veszünk fel,  pénzügyileg korrekt Vevőktől. Elektronikus értesítést kap Eladó és Vevő is, ha adott időn belül  van több ajánlat az otthonára a piacon.

 

A legtöbb Érdeklődő felületesen nézi meg a hirdetéseket. Ez természetes, így vagyunk kódolva emberek. A gyorsabb megértés érdekében átsiklik a szem információkon.  Vannak akik azt mondják:, „Csak meg akarom nézni”  Tessék? Csak nézni? Állok rendelkezésedre.  De a tulajt nem zaklatjuk. Korrekt, ugye?  J

Kedves Ingatlantulajdonos ezt mind az Ön érdekében végzem! Így lesz az, hogy egy Ingatlanközvetítő az Ön tudta nélkül vagy megbízásából megkíméli Önt.

 

Ui: Ha félni tetszik az Ingatlanostól, akkor ne tegyen fel hirdetést vagy keressen saját megbízható Ingatlanközvetítőt! Ne bízzon a véletlenben!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Török Renáta

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.