Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Ingatlan.com én így szeretlek!

Ingatlan.com én így szeretlek!

Az Ingatlan.com sosem hagyja a szakmát izgalom és téma nélkül, nézzük mi a legfrissebb újítása.

Lehet a Comot szeretni, nem szeretni, de tény, hogy az ingatlan hirdető portálok között piacvezetők. Jól csinálják na! ezt el kell ismernünk, még akkor is ha a szakma idegeit folyamatosan borzolják. Itt olvashatják  az aktuális vitakeltőt. Lényege „ Minden ingatlan Egyszer „ a keresőben a duplikációk ellen védi meg a kedves vevőt. Érdemes a kommentekbe is beleolvasni, rég szórakoztam ilyen jól. :-)

 

Rögtön reflektáltak is rá sokan, az egyik hasznos írást itt olvashatják, amivel én magam is egyetértek, de egy kicsit előre is gondolkodom. Tudom sokan nem tartják a szakmát létjogosultnak, Ők azok akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanosokról, és lássuk be sok igazságuk van. Aztán mi is egyre többet tehetünk a rossz megítélés ellen, és szerencsére sokan teszünk is, kis és nagy hálózatok egyaránt, hiszen a jövő a minőség és profi kiszolgálás.

 

A jövő nálunk is az mint a Nyugat-i társadalmakban, hogy az eladások 90%-a ingatlanoson keresztül történjen, és talán elindult egy társadalmi elfogadás, és egy társadalmi igény is.

 

Szóval mi történhet, ha a Com újítása széles körben elterjed? Sok vevő kommentben azt írta, hogy neki az jó, én inkább úgy fogalmaznék, hogy kényelmes.  A portál azért annyira látogatott mert sokszínű, hirdetnek rajta magánszemélyek, és hirdet rajta szinte az egész szakma. Igaz a tavalyi 100 %-os áremelkedés miatt biztos sokan lemorzsolódtak, de akik maradtunk bőven kifizettük az Ő részüket is, a dupla árral, így a portált anyagi veszteség nem érhette.  

 

Valószínű ismét sok ingatlanos ismét lemorzsolódik, mert éppen most lett tele a puttonya, hiszen kiemelésekre is csillagászati összegeket fizettek ki, a magas csomagdíj mellett, most meg lehet épp az Ő hirdetése lesz az utolsó, amit a vevő meg sem néz.

 

Kedves kényelmes vevő! ezek az ingatlanosok máshol fognak hirdetni, és lesz köztük rengeteg olyan ingatlan amit Ön nem talál meg, mert esetleg csak itt keres a Comon. Lehet az Ön álmai lakása éppen egy másik portálon van, igaz 2 perccel tovább tart megtalálni, de minden szempontból megfelel, és még pénzt is spórolhat rajta. Azt meg a vevőktől tudjuk, hogy bizony a magánszemélyek nem mindig adnak tárgyilagos felvilágosítást saját otthonukról, és sokszor csak a helyszínen szembesülnek a tények elferdítésével. Nem rosszaság van e mögött, csak mindenkinek a saját lakása a legszebb és legjobb.

 

Tisztába vagyok vele, hogy nincs mindenki számára elfogadható igazság, de közösen dolgozhatunk azon, hogy minden ügyfél és az ingatlanos is elégedett legyen.


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Schneiderné Bereczky Andrea

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.