Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Hozam-hozó nyaraló!

Hozam-hozó nyaraló!

Önöknek is feltűnt, hogy nyaralási szokásaink átalakulóban vannak?

Az mindenki számára világos, hogy az eddigi kedvelt turisztikai desztinációk, kicsit vesztettek népszerűségükből.

 

Barátaim május végén voltak Egyiptomban,  és majdhogynem csak Ők voltak egy ezer fős szállodában, alig lézengtek százan. Fodrászom hasonlóképpen járt Görögországban.

 

A terrorizmus hatására sajnos, sok üdülőközpont elvesztette a vonzerejét, így felértékelődnek olyan helyek, amik eddig nem voltak annyira szem előtt, vagy nem voltak olyan divatosak, és ez egy remek befektetési lehetőséget is kínál.

 

Horvátországban egy 4-5 apartmanos nyaraló 70 millió forint körül megvehető, és ha kiszámolják 8-10 év alatt megtérül, bár nem ismerem az ottani adózási szabályokat, de gondolom nem lehet szigorúbb mint itthon. Előnye, hogy pénzkeresés közben a tengerparton nyaralhatnak.

 

Nagyon felértékelődik a Balaton is, és nem mindenki szeretne drága szállodába megszállni, a Zimmer-frei újra aranykorát élheti a következő években, de ugyanez a sors vár a Velencei tóra, és az összes hazai nyaralóhelyre.

 

Aki tehát abban gondolkodik, hogy nyaralóba fektetne, amit ki tud adni annak csak javasolni tudom. A jó oldala, hogy nem kell egész évben dolgozni vele, csak a szezonban, és ha ügyes akkor egy éves hasznot megtermel 4-5 hónap alatt.


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Schneiderné Bereczky Andrea

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.