Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Celeblak szeptember - Priscilla Presley

Celeblak szeptember - Priscilla Presley

Minden idők legnagyobb énekesének, Elvis Presley-nek a volt felesége, Priscilla Presley, a Beverly Hills-i 8 550 négyzetméteres otthonát 16 millió dollárért árulja. De milyen otthont kap a vevő ennyi pénzért?

A hét hálószobás és 8 fürdőszobás mesébe illő ház 1951-ben épült. A kertet buja növényzet jellemzi, amely megóvja az otthon levőket a kíváncsiskodó tekintetektől. A házhoz tartozik egy kis szőlő ültetvény és egy teniszpálya is.  

A ház hangulatát meghatározza a fagerendás belső és a számos boltív. Szinte minden helyiséget egy hatalmas kőkandalló ural, a fény ólomüveg ablakokon át tölti be a tereket.

A több szintes otthonban kanyargós lépcsők vezetnek keresztül. A hálószobák szétszórtan helyezkednek el a zegzugosan megépített házban.

Hatalmas kőlépcsők vezetnek le a teraszról a medencéhez. A meghitt beszélgetésekre tervezett kertrészt egy kültéri kandalló ékesíti, amely homlokzatára a birtok neve is kikerült: Villa Nostra.

 

Forrás: https://variety.com/2020/dirt/entertainment-industry/priscilla-presley-asks-16-million-for-longtime-beverly-hills-home-1234756603/

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Duna House

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.