Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Celeblak szeptember - Priscilla Presley

Celeblak szeptember - Priscilla Presley

Minden idők legnagyobb énekesének, Elvis Presley-nek a volt felesége, Priscilla Presley, a Beverly Hills-i 8 550 négyzetméteres otthonát 16 millió dollárért árulja. De milyen otthont kap a vevő ennyi pénzért?

A hét hálószobás és 8 fürdőszobás mesébe illő ház 1951-ben épült. A kertet buja növényzet jellemzi, amely megóvja az otthon levőket a kíváncsiskodó tekintetektől. A házhoz tartozik egy kis szőlő ültetvény és egy teniszpálya is.  

A ház hangulatát meghatározza a fagerendás belső és a számos boltív. Szinte minden helyiséget egy hatalmas kőkandalló ural, a fény ólomüveg ablakokon át tölti be a tereket.

A több szintes otthonban kanyargós lépcsők vezetnek keresztül. A hálószobák szétszórtan helyezkednek el a zegzugosan megépített házban.

Hatalmas kőlépcsők vezetnek le a teraszról a medencéhez. A meghitt beszélgetésekre tervezett kertrészt egy kültéri kandalló ékesíti, amely homlokzatára a birtok neve is kikerült: Villa Nostra.

 

Forrás: https://variety.com/2020/dirt/entertainment-industry/priscilla-presley-asks-16-million-for-longtime-beverly-hills-home-1234756603/

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Duna House

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.