Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
Celeblak március - Christine Baranski

Celeblak március - Christine Baranski

Christine Baranski neve ismerősen csenghet a Mamma mia! filmek rajongóinak, illetve Agymenők fanoknak. A színésznő New York-ban található Upper East Side-i otthonát 2,2 millió dollárért szerezte meg.

AZ 1928-ban épült apartmanház 1800 négyzetméteres, kétszintes, 4 hálószobás, 3 fürdőszobás otthon. A régmúlt divatja szerint berendezett otthont folyamatosan átalakítják és modern designt fog kapni.

 Az előcsarnok egy aranyozott díszítésű kandallóval és három hatalmas ablakkal vezet a nagy nappalihoz, ahonnan egy fás területre lehet kilátni.

Az óriási fehér bútorokkal és arany, illetve réz dekorokkal megálmodott konyháról nem lehet tudni, hogy már a színésznő stílusát tükrözik, vagy még átalakításra vár.

A felső szinten három hálószoba található, amelyből az egyik öltözőszobává lett átalakítva és további felújítások és átalakítások várnak rá, hogy egy modern, új otthon képét mutathassák. Többek között a divatjamúlt színektől és rózsamintás tapétáktól is megválnak majd.

 

Az itt lakók nyugalmát 24 órás portaszolgálat, parkosított kert és fitneszterem biztosítja.

 

Forrás: https://variety.com/2020/dirt/actors/the-good-wife-star-christine-baranski-buys-manhattan-fixer-upper-1234851807/


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Duna House

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.