Blog - Ingatlanos szemmel szubjektíven
10 éve Duna House

10 éve Duna House

2009. július 8. fontos és meghatározó dátum az életemben. Ekkor léptem be a Duna House kötelékébe.


Nagyon nehéz időszak állt ekkor a hátam mögött. A sikeres üzletkötői életemet akkor két éve felcseréltem az irodatulajdonosi létre. A majdnem sikerbe forduló vállalkozást elsöpörte a válság, anyagilag és lelkileg is padlón, próbálkoztam kijutni a gödörből. Sok elutasítás után szinte egyszerre kaptam lehetőséget a két nagy hálózatból, legyek irodavezető. Mint minden sikernek az egyik kulcsa a szerencse, a jó megérzés, én ekkor a Duna House mellett döntöttem, és jól tettem.

Persze nem volt egyszerű. A válság még tombolt, az iroda is gondokkal küszködött. Rövid idő múlva új franchise partner kezébe került az irányítás, akitől teljes szabad kezet kapva építhettem az irodát az elképzelésem szerint, tanulva a múlt hibáiból, felhasználva a körülöttem korábban dolgozók erényeit. A saját magam alkotta célokat időről időre teljesítve vált az iroda egy stabil, nyereséges vállalkozássá és azt gondolom én pedig a Duna House megbecsült tagjává. Idővel újabb partnerváltás történt, ezúttal már én lettem a "gazda".

Miért szeretek a Duna House tagja lenni? Szoktam mondani, hogy a hálózat nem tökéletes, de a lehetőségek legjobbika. Nem hiba nélküli, de mindenki, így én is, törekszünk, hogy minél közelebb álljon a tökéleteshez. Ez a hálózat mindig igyekszik egy lépéssel mások előtt járni, mindig érzem a vezetésben a jobbító szándékot. Átéltem a tíz év alatt számtalan változást, volt, ami elsőre tetszett, volt, ami nem, de a végén mindig be kellett látnom, hogy sikeres fejlődési irányt mutatott a központunk. És igen, volt néhány rosszul sikerült döntés, ám ezek felismerésre kerültek és korrigálva lettek. Részt vehettem döntések előkészítésében, véleményezésében is amiért hálás vagyok. Gyorsan beláttam, hogy az ingatlanközvetítés hazai jövője az ilyen magas színvonalon működő hálózatokon múlik.

A tíz év hozott szakmai sikereket, anyagaikat is, az iroda mellett a privát életem is stabillá vált. Mindezek mellett számtalan jó ismerőst, néhány barátot is kaptam. Közelről láthattam, hogy néhány nagyszerű ember hogyan épít fel egy kis „birodalmat”. Példájuk nem irigylésre méltó, hanem tanulandó, követendő és becsülendő.

Hazaértem, otthon vagyok ebben a nagy családban.

Köszönöm Duna House!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Szerző

Írta: Hegedűs László
"Hegedűs László vagyok. Közel tíz éve dolgozom az ingatlanszakmában. A valaha másodállásnak indult „ingatlanozás” mára hivatásommá vált a szó legnemesebb értelmében. A szakma minden lehetséges formájában dolgoztam, voltam értékesítő egy közepes méretű irodában, vezettem 15 fős független irodát, voltam „mezítlábas”. Négy éve a Duna House hidegkúti vezetője vagyok. Meggyőződésem szerint a nagy hálózat sem hiba nélküli, ám a lehetőségek között magasan a legjobb, mint az értékesítők és vezetők, mint az ügyfelek számára. Az elmúlt évek számos tanulságos és időnként vicces történetet produkált. Ezek legjavát szeretném közre adni."

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.