Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
ÁrfolyamgátPLUSZ - Szabaduljon meg örökre devizahitelétől!


Már csak 2 hónapja maradt, hogy  örökre megszabaduljon devizahitelétől!
Éljen a kormány adta lehetőséggel, kérje kollégáink segítségét!


Amennyiben Ön szeretne:

  • akár már holnaptól ÖRÖKRE megszabadulni devizahitele árfolyam ingadozásától,
  • a lehető legkevesebb kamatot visszafizetni devizahitelére,
  • az eredeti futamidőn éveket megspórolni,


akkor érdemes a Duna House ÁrfolyamgátPLUSZ megoldását választania!


A devizahitelesek számára megszavazott Árfolyamgát rendszere valós segítség lehet mindazoknak, akik szeretnének megszabadulni hitelük árfolyam-ingadozásától. Az árfolyamgát azonban csak 2017. 06. 30-ig szóló segítség! Amennyiben az Ön hitelének futamideje ettől hosszabb, joggal merül fel Önben a kérdés, hogy mi lesz az árfolyamgát időszakát követően? (pl.: Egy 2007-ben 20 évre felvett devizahitel eredeti futamidejének felénél fog akkor tartani.)

  • Mi a garancia, hogy a futamidő második felében nem lesznek ingadozó árfolyamok?
  • Előfordulhat, hogy jelenlegi devizahitelének kamata, ennyi év alatt akár emelkedhet is?
  • Az Árfolyamgát időszaka után mindezek továbbra is hatással lesznek havi törlesztőrészletének mértékére.


Olyan megoldást kínálunk Önnek, amely minden problémát egy csapásra megold!

  • Az árfolyamgát időszakát követően is fix marad a törlesztő részlete;
  • Jelenlegi hitelénél jóval kevesebb kamatot kell kifizetnie;
  • Akár 2-3 évvel hamarabb megszabadulhat hitelétől.


Hogyan lehetséges mindez?


Úgy, hogy egyszerre több állami és banki segítséget kombinálunk Önnek.


Devizatartozását Ön, egy, a piacinál jóval kedvezőbb forinthitelre cserélheti. Ehhez mindössze minden hónapban félre kell tennie az Árfolyamrögzítés alatt megspórolt összeget és azt lakástakarékba fizetnie. Vagyis nem feltétlenül kell a mostaninál több terhet vállalni!


Ezzel a megoldással jelentős vissza nem térítendő állami támogatáshoz juthat és egy igen kedvezményes forintkölcsönhöz is, amellyel az Árfolyamrögzítés végén  előtörlesztheti jelenlegi devizahitelének nagyobb részét.


Felkeltettük az érdeklődését? Lépjen kapcsolatba velünk!


Amennyiben a jövedelmi viszonyai lehetővé teszik és jelenlegi törlesztőrészletén felül tud lakástakarékba félretenni úgy az Árfolyamrögzítés végén a teljes devizahitelét egy 4,5%-os fix forint alapú kölcsönre válthatja. Ezentúl nem kell majd aggódnia az állandóan változó havi törlesztők miatt és a futamidején is jelentősen lerövidítheti.


A PSZÁF szerint: "az Árfolyamgát jó lehetőség a lakosságnak, tavaly körülbelül 5 milliárd forintnyi kamat elengedése történt meg, melynek felét az állam vállalta át. A rendszer tehát működik, mintegy 120 ezer ember,( ez mintegy 30 százalékos számarány) pedig élvezi már a hasznát. Kérje Ön is kollégáink segítséget, készíttessen díjmentes ajánlatot, hogy megtudja  mennyit spórolhat az Árfolyamgát Plusz Csomagunkkal.


A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelének futamidejétől és a konstrukció díjaitól függ. Az aktuális kondícióit a folyósító lakástakarékpénztár mindenkor hatályos vonatkozó hirdetménye(i) tartalmazza(k). Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 211.§-a szerinti ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálja. A lakástakarékpénztár a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.


Lépjen kapcsolatba velünk! Tanácsadónk kidolgozza az Ön számára legoptimálisabb megoldást, hitelszerződésének tanulmányozását követően.Utolsó frissítés dátuma: 2016.04.29.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat