Üdvözöljük újra!

Belépés
Jelszó emlékeztető

Regisztráció

Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Irodavezetői vélemények

Hornung Áron, Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető:

"2008 novemberében csatlakoztam a Duna House csapathához. Előtte 5 évig  újautók eladásával foglalkozó cég értékesítési vezetőjeként dolgoztam,ahol több autószalon irányítása tartozott hozzám. A váltás  legfőbb oka a piaci helyzet alakulása volt és mondhatom a legjobb időben a legjobb helyre sikerült kerülnöm.
Azonnal észrevettem a hatalmas lehetőséget, ami az ingatlanközvetítői szegmensben rejlik. Először Budapesten kezdtem dolgozni, mint értékesítő, de 2009 májusában már irodavezető lettem a pécsi Király-ház irodában, ahol abban az évben sikerült a pécsi irodák között az elsőnek lenni, 2010-ben pedig országos versenyben kétszer is dobogósok lettünk. Az iroda eredményességét a nagyon jó csapatnak, a folyamatos munkának és a Duna House központ által nyújtott támogatásnak köszönhetjük. Szeretném az irodai vezetést és a sikereknek még sokáig a részese maradni."Istókovics István, Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető, Hálózati Értékesítési Tanácsadó:

"A Pécsett 2006-ban nyíló irodákhoz értékesítőként csatlakoztam. Első komoly munkahelyként kezdetben nehezen boldogultam a vállalkozói munkavégzéssel, de éppen az indulás nehézsége kényszerített rá, hogy szigorú időbeosztásom és következetes munkamódszereim alakuljanak ki. A mostanra több, mint 8 éves tapasztalattal a hátam mögött bátran hangsúlyozom, hogy a siker titka a folyamatos, pontos munkavégzésben rejlik. Értékesítőből 2008 év végén léptem elő irodai értékesítési vezetővé. A csapat összeállítását és a közös célok felállítását követően, kemény munkával és alázattal, 2009-ben és 2010-ben a Duna House értékesítési versenyeiben kiemelkedő dobogós helyezéseket, valamint a legnagyobb elismerést jelentő első helyet értünk el.
2012 óta Hálózati Értékesítési Tanácsadóként több irodát mentorálok és igyekszem sikereikhez a legegyszerűbb és legbiztosabb tippekkel szolgálni.


Szikra Judit, Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető, Október 6. utca:

"A bátyám, aki Ádámmal dolgozott a 2000-es évek első felében (briliáns fokozatú irodavezető, Szomolánkai Ádám) mindig nagyon dicsérte ezt a profi céget, ezért úgy gondoltam, hogy kipróbálom az ingatlanos munkát, és ha már így teszek, akkor a legnagyobbhoz megyek. 2005-ben egy régóta jó forgalmú, belvárosi irodában, az Apáczaiban kezdtem, jobb helyre nem is kerülhettem volna. 4 év után lettem irodavezető.
Egyrészt országos értékesítési vezetőnk látta bennem a lehetőséget, amiért hálás vagyok neki, ő mondta, nem voltam ugyan még vezető, de próbáljam meg, tudom-e ezt csinálni - hitt bennem! Az elején ő személyesen segített, majd regionális értékesítési vezetőm  'csiszolt'...
Büszke vagyok arra, hogy az iroda forgalmát, melyet elvállaltam, jelentősen felhoztam, sikeres irodát vezetek, ahová az értékesítők szeretnek bejárni.
A Duna House számomra kulcs volt a kiteljesedéshez. Mielőtt ide kerültem, soha nem értékesítettem. Éveken át szövegeket fordítottam, untam már, nem nekem való volt! Olyan munkát szerettem volna, ahol nyüzsöghetek, emberekkel foglalkozhatok, kiélhetem a kreativitásom és még jó pénzt is keresek mindezzel! Az értékesítői munkában teljesen meg tudtam mindezt valósítani! Az egyéniségem és az önbizalmam rengeteget fejlődött, mert itt kézzel fogható lett a siker! Számtalan csodálatos visszajelzést kaptam ügyfelektől! Az irodavezetői munka még pár lépéssel tovább vitt ezen az úton, úgy érzem, teljesen önmagamra találtam, szeretem az értékesítőimet és boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom!"Szőke Zoltán, Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető, Király utca, franchise partner, Zaragoza kert:

"Egy kedves jó barátom ajánlotta a Duna House-t, aki már akkoriban sikeres értékesítőként dolgozott. Egy évig dolgoztam értékesítőként, amikor megkaptam az irodai értékesítési vezetői  lehetőséget. Tapasztalt mentoromtól, akitől az irodát is örököltem, nagyon sok szakmai fogást tanultam el.
Az én irodámban kicsi a fluktuáció, jó a légkör és a csapat munka. Biztos anyagi háttér, kiváló körülmények!"
2012 óta franchise partnerként is csatlakoztam sikeres a hálózathoz!Tóth Máté, Arany fokozatú irodai értékesítési vezető, Gyöngyös:

"Családi vállalkozásként indítottunk irodát Gyöngyösön. Én ekkor voltam végzős egyetemista. Szombaton volt a diplomaosztóm, de hétfőn már az Alaptanfolyamon ültem. Nem azért mert kellett, hanem mert vonzott ez a szakma és ha valamiben, ebben el tudtam képzelni a jövőmet. Érdekeltek az ingatlanok, az emberekkel való kapcsolattartás, pedig mindig közel állt hozzám. Ötödikként csatlakoztam a gyöngyösi csapathoz. Két év értékesítés és tapasztalatszerzés után lettem irodavezető. Büszke vagyok arra, hogy több milliárd forint értékben adtunk el ingatlanokat Gyöngyösön és környékén, ezáltal segítettünk megvalósítani Ügyfeleink álmait.12 fős irodánk célja az, hogy még több elégedett Ingatlantulajdonos és Vásárló tapasztalhassa meg szolgáltatásunk magas minőségét. Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy vagyok azok közül, akiknek a munkájuk a hobbijuk. Ezt talán az bizonyítja a legjobban, hogy manapság többet lógok az adatbázisban, mint a Facebook-on."


Varga Anikó Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető, Hálózati Értékesítési Tanácsadó:

"Teljesen más területről, a vendéglátásból „igazoltam át” a Duna House-hoz 2005-ben. A DH akkor Kecskeméten egy induló és kezdeti dolognak számított. Saját vállalkozásom volt, ami anyagi és erkölcsi elismerést is adott, de elegem volt az éjszakázásból, a hétvégi, ünnepnapi munkából, illetve abból, hogy soha nem tudtam nyaralni.
Olyan lehetőséget kerestem, amiben az anyagi, egzisztenciális/karrier és szabadságérzetemet megtalálhatom, megtarthatom. Itt meg is találtam.
Imádom a szakmám és végtelen büszke vagyok arra, amit itt elértem, és amit kaptam ettől a cégtől. Nem kérdés, hogy a lehetőséggel én éltem és használtam ki jól, de ehhez szükség volt egy erős, stabil háttérre. Számomra nagyon fontos szempont mindenben a biztonság, amit ez az erős cég is ad.
Jelenleg már HÉT-ként és irodai értékesítési vezetőként is dolgozom, ami rengeteg munkával, felelőséggel és elhivatottsággal jár, de fantasztikus pozíciót tudhatok ez által magaménak. Teljes mértékig kiteljesedhetek, hiszen embereket  és vezetőket segítek és irányítok a jobb és hatékonyabb munkavégzés irányába, illetve közvetlen tudom nekik átadni azt a hitet és alázatot, lojalitást, amit ez a szakma, pozíció és ez a lehetőség adott és ad a jelenleg is a számomra.
Rengeteget fejlődtem, tanultam és erősödtem és ez mind azért valósulhatott meg, mert hihetetlen jó a cég struktúrája és a felépítése, illetve remek, tapasztalt és nagy tudással rendelkező emberekkel dolgozhatom közvetetten és közvetlenül is együtt. Hihetetlen élettapasztalatot ad minden területen, hiszen minden nap olyan élethelyzeteket kell megoldani, ami más szakmában nem feltétlen lehetséges.
Stabilitást kaptam a DH-tól, mind anyagilag, mind elismerésben és mind a kapcsolati tőkémet tekintve. Valószínű, bár ezt nem tudhatom, de ha a környezetem nézem a mai gazdasági és társadalmi helyzetben, nem tudtam volna a saját szakmámban ilyen magas elismerési, és anyagi szintre jutni.
Én célkitűző embertípus vagyok és a Duna House segített és segít az álmaimat határidőn belül megvalósítani."


Amennyiben szeretne tagja lenni a Duna House Elit-csapatának, küldje fényképes önéletrajzát a karrier@dh.hu e-mail címre, „Gyorsított út az értékesítési vezetéshez” jeligére.Tudta Ön hogy?

...a Duna House Magyarország piacvezető ingatlan- és hitelközvetítő hálózata

Utolsó frissítés dátuma: 2014.04.24.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat