Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!
Mázi Gábor, Franchise partner (Tatabánya, Tata, Bicske):

"23 év az ingatlan szakmában hosszú idő. Ingatlan forgalmazóként és EUFIM minősített értékbecslőkén irányítottam egy tatabányai, nagy hagyományokkal rendelkező, de kis irodát (SZÖVINK KFT).
E rövid bemutatkozásommal elsősorban azokat a „régi” kollégákat szeretném megszólítani, akik hasonló cipőben járnak, magányos farkasként vagy éppen a bezárás gondolatával küzdenek, vagy azokat,  akik elgondolkodnak azon, hogy lehet 23 évet egy területen, sikeresen eltölteni. Pár éve még azt hittem, hogy már minden tudok erről az ingatlan szakmáról. Véleményem akkor változott, amikor 2011-ben franchise partnerként csatlakoztam a Duna House-hoz.  Jelenleg 3  irodát működtetek  egyet pedig, a tatabányait vezetem is.
Magam is féltem, hogy föladom az önállóságomat, a függetlenségemet. Kétségek közt, de meghoztam a döntést, amit utólag csak azért bánok, hogy ezt nem korábban tettem. Higgyétek el, a megoldás a nagy hálózatokban rejlik.  
A Duna House-nál roppant céltudatos, magas szintű értékesítői munkát tapasztaltam, amelyhez hozzáadtuk a meglévő szakmai tapasztalatainkat, személyes kapcsolatinkat és összehoztunk egy profi értékesítő csapatot."


Bernei Gergely, Franchise partner, Budapest III., VIII., XIV. kerület:

"2006-ban, a sportpályafutásom befejeztével csatlakoztam a Duna House-hoz. Új karriert, új életet kellett kezdenem és a Duna House egy jó lehetőség, egy eszköz volt számomra, hogy céljaimat megvalósítsam. Értékesítőként kezdtem, 8 év után 3 irodában vagyok franchise partner, irodai értékesítési vezetőként dolgozom és talán már ismerik a nevem a hálózatban. Egy új területet találtam, folyamatosan fejlődhetek, és minden percét élvezem a munkámnak. Szerintem ennél többet senki nem kívánhat egy cégtől."
 dr. Farkasné, dr. Gábor Alice, dr. Halmai Katalin Franchise partnerek, Budapest, XII. kerület:

"3 éve, hogy csatlakoztunk a Duna House franchise hálózatához. Ingatlanszakértő ügyvédként illetve jogtanácsosként olyan ingatlanközvetítő hálózatot kerestünk, amelyik mind szakmailag, mind szervezetileg a legrokonszenvesebb számunkra. A fenti szempontok szerint választottuk ki a Duna House hálózatát. Jól döntöttünk, ezt már az első év is bizonyította.
Természetesen mi is átestünk a kezdő vállalkozás összes gyermekbetegségén, de a Duna House franchise rendszere mindenben támogatást nyújtott. Nagyon nagy segítséget kaptunk abban is, hogy fel tudjuk venni azt a ritmust, amit a Duna House többi, már régen működő  franchise irodái diktálnak, ez nem kis kihívás volt számunkra. A Duna House franchise rendszere jól kidolgozott, jól működő szakmai, szervezeti, humán és oktatási háttér biztosításával megkönnyíti a partnerek minőségi munkáját és biztosítja az ehhez szükséges feltételeket. Elmondhatjuk, hogy az együttműködés nemcsak a Duna House Központtal, hanem a többi franchise irodával is nagyon hatékony, kiváló munkakapcsolatok alakultak ki. Bízunk a sikerben és az irodánkban dolgozó munkatársaink sikerében. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy tavaly újabb irodának lettünk többségi tulajdonosai."


Hornung Tibor, Franchise partner, Pécs:

"2005 tavaszán határoztam el, hogy a szolgáltatás terén is elindítok - akkor még egy társammal együtt - egy vállalkozást és a választásunk az ingatlanközvetítésre esett, mivel ebben láttuk a legnagyobb lehetőséget Pécsett. Felvetődött saját iroda nyitása is, de miután átgondoltuk a lehetőségeket, egy franchise hálózathoz való csatlakozásban láttuk hosszú távon a legjobb befektetést. A két legnagyobb hálózattal vettük fel a kapcsolatot. A több hónapos tárgyalás és egyeztetés után egyhangúlag a Duna House mellett döntöttünk. 2006 februárjában nyitottuk az első irodánkat, aztán 2007, 2008 és 2010 -ben még egyet-egyet a város különböző pontjain.
Jelenleg 4 irodában, átlagosan 40 értékesítővel dolgozom.
2011 elején, az első irodánk lejáró 5 éves szerződéses időszakának végén nem volt kérdéses számunkra, hogy továbbra is együtt akarunk dolgozni a Duna House-zal és meghosszabbítjuk a szerződésünket. Már jól ismerve a rendszer működését, a szakmai hátterét, a piaci körülményekhez való folyamatos alkalmazkodásának képességét, egyértelmű számomra, hogy az elkövetkező években is ez a kapcsolat biztosíthatja nekem és rajtam keresztül a munkatársaimnak is a fejlődést, a sikeres és eredményes munkát."


Zsigmond Balázs, Franchise partner, Szombathely:

"2005. tavaszán kerültem a Duna House központba a marketing osztályra. Ahogy a munka során egyre jobban megismertem a céget, annak működését, profizmusát gondolkoztam el egy Duna House iroda megnyitásán. Alig egy év múlva már megnyitottuk első, majd 2008-ban második irodánkat Szombathelyen és azóta beigazolódott, hogy jó döntés volt bele vágni. Az elmúlt évek, a válságos időszakok, pedig különösen igazolták a hálózat profizmusát és gyors reagáló képességét a piaci változásokra, amivel nem csak túléltük, hanem valóban megerősödve piacvezetővé váltunk az elmúlt időszakban, sőt 2012 végén egy újabb irodában kezdtük meg tevékenységünket Keszthelyen. Persze emellett mára ez nem csak egy üzlet, befektetés lett számomra, hanem az életem szerves része a DH és az ingatlanozás is."


 

 

Utolsó frissítés dátuma: 2015.05.04.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat